1529
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Breng de sfeer van buiten leven je huis in met bohémien Steeds vaker zie je natuurlijke materialen die eigenlijk meer buiten het huis gebruikt worden, juist in het huis. De trends in het interieur zijn nu dat alles natuurlijk moet ogen en zijn rust moet behouden met hier en daar wat heerlijke speelsheid.

De nieuwe behang- en stoffencollectie Bohémien van het trendy Nederlandse interieur mode merk ESTAhome.nl sluit helemaal aan op deze trends.

Sfeer
Bohémiens van ESTAhome.nl combineert traditionele barok prints met trendy strepen en een actuele mozaïek print. Ook heeft Bohémien oosterse invloeden, want ook dat is nu een trend. Het prachtige mozaïek dessin geeft een groots effect op de muren en past hier helemaal bij.

ESTAhome interieurstoffen

Het mooie, natuurlijke effen behang met een heerlijke linnen uitstraling, benadrukt nog eens het natuurlijke gevoel van buiten leven van Bohemien.

De kleuren van Bohémien zijn een elegante menging van chique zwart en beige, tot nieuwe kleuren zoals olijfgroen, paars en turquoise. Bij Bohémien levert ESTAhome.nl prachtige gordijnstoffen met een mooie rijke velours opdruk, die prachtig te combineren zijn met het behang. Kortom, Bohémien laat je genieten van de prachtige combinaties die je zelf natuurlijk kunt creëren.

ESTAhome interieurstoffen

Voor het hele huis en makkelijk te plakken
Omdat Bohémien een vinylhehang is, is het erg geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers, keukens, badkamers en alle andere ruimtes van het huis.

Bohémien wordt op een vlies ondergrond gemaakt waardoor het heel eenvoudig te plakken is. Je hoeft namelijk niet het behang in te lijmen. Je smeert eenvoudig de muur in met lijm en brengt het behang droog aan. Dat is wel zo makkelijk en je hebt ook geen behangtafel nodig.

Bovendien is Bohémien ook na jaren eenvoudig droog te verwijderen. Dus als je ooit iets anders op de muur wilt, zijn je muren zo weer klaar voor nieuw behang.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide