2977
Vintage rules!
Gepubliceerd: 12-09-2014 Laatste update: 07-05-2017

Lichte open ruimtes, onbewerkte bakstenen muren, hoge ramen en een stoere cement vloer. Dit vind je alleen in een stadse loft! Fabriekshallen en oude pakhuizen worden tegenwoordig omgetoverd tot sfeervolle open woonruimtes waar het heerlijk leven is. Deze industriële charme is nu ook toe te passen in jouw interieur!

Met de nieuwe behangcollectie Vintage rules! van het trendy Nederlandse interieur modemerk ESTAhome.nl creëer je heel gemakkelijk de sfeer van een stadse loft. Het stoere behang met patronen van roestige metalen platen, verweerde paneeldeuren of van historische gebouwen voorziet jouw interieur snel van een speelse en robuuste look! Vintage rules! heeft kwalitatief behang in patronen van rauwe materialen die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Behang met patronen van oude vintage koffers, verweerde boeken en van stevig touw creëren een meer warme look en feel binnen het industriële interieur. Opvallend is ook het unieke behang met op ‘schoolbord’ gekrijte wiskundige formules voor de echte whizzkids onder ons.Het kleurenpalet van Vintage rules! is met haar mat zwart, antraciet, rossige bruintinten en grijze beton kleuren lekker stoer en pittig. De heldere turquoise- en prachtige groentinten zorgen voor een frisse aanvulling.

inspiratiebrochures1.png

photowallXL en wallpaperXXL Nieuw bij de collectie Vintage rules! is het wallpaperXXL. De herhalingen van wallpaperXXL zijn groter, wel tot meer dan twee meter hoog. Met wallpaperXXL maak je geweldige muren waarop je iedere dag iets nieuws ontdekt.

Bij Vintage rules! levert ESTAhome.nl ook photowallsXL (unieke fotowanden op muurformaat). Van gestapelde, verweerde boomstammen tot aan verkleurde, vintage landkaarten. Ook de photowallXL met roestige metalen platen in een intense turquoise kleur is erg indrukwekkend.

Vintage rules! op vliesbehang: gemakkelijk in gebruik Vintage rules! wordt op een hoogwaardig vliesbehang gemaakt wat gebruiksgemak garandeert. Inlijmen van het behang is niet meer nodig. Met een roller of kwast lijm je de muur in en vervolgens breng je het behang aan op de muur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide