1496
Stoffen

De Harlequin Studio introduceert Amilie, een ontspannen en toch verfijnde collectie bedrukte stoffen, weefstoffen, borduursels en behang, die in maart 2010 zal worden gelanceerd. De ontwerpers van Amilie werden geïnspireerd door het harmonieuze samengaan van een Engelse country tuin en een Franse klassieke stijl. Deze tijdloze themas worden perfect tot uiting gebracht door de schitterende designs en de vrolijke kleuren.

Dankzij de luxueuze zijdestoffen, het linnen en het katoen heeft de collectie een zachte, ontspannen sfeer. Claire Vallis legt uit: We wilden een geraffineerde look creëren die tegelijkertijd ook ontspannen en informeel was. Door oudere ontwerpen als uitgangspunt te nemen en deze op onvoorspelbare wijze te bewerken en modern in te kleuren, hebben we een uiterst elegante collectie gecreëerd.

Amilie bestaat uit vijf bedrukte stoffen, twee borduursels en twee weefstoffen en wordt aangevuld door zeven behangontwerpen en een apart boek voor geweven streepstoffen en effen stoffen. De motieven bestaan uit weelderige bloemboeketten, prachtige rozen, overdadige tulpen, betoverende ranonkels, magnolias en blauwe regen, mooie slingers van bladeren en betoverende toile.

Het inspirerende kleurpalet bestaat uit: levendige tinten van limoen, fuchsia, granaatappel en koraalrood; subtielere tinten van Frans grijs, houtskool; warme metallieke en neutrale tinten; en zachtere schakeringen van lila; poederblauw en babyroze

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners