1760
Stoffen
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 20-06-2017

De Harlequin Studio introduceert Amilie, een ontspannen en toch verfijnde collectie bedrukte stoffen, weefstoffen, borduursels en behang, die in maart 2010 zal worden gelanceerd. De ontwerpers van Amilie werden geïnspireerd door het harmonieuze samengaan van een Engelse country tuin en een Franse klassieke stijl. Deze tijdloze themas worden perfect tot uiting gebracht door de schitterende designs en de vrolijke kleuren.

Dankzij de luxueuze zijdestoffen, het linnen en het katoen heeft de collectie een zachte, ontspannen sfeer. Claire Vallis legt uit: We wilden een geraffineerde look creëren die tegelijkertijd ook ontspannen en informeel was. Door oudere ontwerpen als uitgangspunt te nemen en deze op onvoorspelbare wijze te bewerken en modern in te kleuren, hebben we een uiterst elegante collectie gecreëerd.

Amilie bestaat uit vijf bedrukte stoffen, twee borduursels en twee weefstoffen en wordt aangevuld door zeven behangontwerpen en een apart boek voor geweven streepstoffen en effen stoffen. De motieven bestaan uit weelderige bloemboeketten, prachtige rozen, overdadige tulpen, betoverende ranonkels, magnolias en blauwe regen, mooie slingers van bladeren en betoverende toile.

Het inspirerende kleurpalet bestaat uit: levendige tinten van limoen, fuchsia, granaatappel en koraalrood; subtielere tinten van Frans grijs, houtskool; warme metallieke en neutrale tinten; en zachtere schakeringen van lila; poederblauw en babyroze

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide