1519
Ado interieurstoffen
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

ADO leidt concurrentie om de tuin met introductie Juliets Garden Behalve de uitgebreide aandacht die het Quadrado concept ten deel viel, beleefde een ander nieuw concept van ADO ook zijn introductie tijdens Intirio. Het gaat hier om een belangrijke pijler ter ondersteuning van de ADO strategie, welke wordt vormgegeven door een serie prachtige themaboeken.

Ado interieurstoffen

Tijdens de beurs zijn vier themaboeken geïntroduceerd, elk met een bijzonder sfeervolle uitstraling en gevuld met een brede range aan dessins. Elk boek bevat een deel van de nieuwe voorjaarscollectie, dat wordt gecombineerd met bestaande dessins en bijpassende uni-kwaliteiten. Kenmerkend voor deze boeken zijn de uitgebreide moodboards waarop in één oogopslag uitstekende combinatiemogelijkheden te zien zijn.

Ado interieurstoffen

Eén van deze themas heet Juliets Garden en binnen dit thema ligt de focus op een landelijke en familiaire sfeer. De kwaliteiten in dit themaboek passen met name uitstekend bij inrichtingen waarin lichte en frisse kleuren worden gebruikt. Hiermee kan dan gezorgd worden voor een zachte of tegelijkertijd romantische uitstraling. Behalve Juliets Garden zijn ook de themas Atmosphere, Eternity en Minimal Move geïntroduceerd. Deze themas richten zich onder meer op de sferen klassiek, natuurlijk en eigentijds en modern en grafisch.

De themaboeken zijn tijdens Intirio door de ADO dealers enorm positief ontvangen en veelal ook zonder aarzeling opgenomen. Binnenkort hebben deze klanten dus de primeur en zullen de boeken bij hen in de winkel te bewonderen zijn. Op korte termijn volgt meer nieuws over deze themas.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide