1262
Ado interieurstoffen

ADO leidt concurrentie om de tuin met introductie Juliets Garden Behalve de uitgebreide aandacht die het Quadrado concept ten deel viel, beleefde een ander nieuw concept van ADO ook zijn introductie tijdens Intirio. Het gaat hier om een belangrijke pijler ter ondersteuning van de ADO strategie, welke wordt vormgegeven door een serie prachtige themaboeken.

Ado interieurstoffen

Tijdens de beurs zijn vier themaboeken geïntroduceerd, elk met een bijzonder sfeervolle uitstraling en gevuld met een brede range aan dessins. Elk boek bevat een deel van de nieuwe voorjaarscollectie, dat wordt gecombineerd met bestaande dessins en bijpassende uni-kwaliteiten. Kenmerkend voor deze boeken zijn de uitgebreide moodboards waarop in één oogopslag uitstekende combinatiemogelijkheden te zien zijn.

Ado interieurstoffen

Eén van deze themas heet Juliets Garden en binnen dit thema ligt de focus op een landelijke en familiaire sfeer. De kwaliteiten in dit themaboek passen met name uitstekend bij inrichtingen waarin lichte en frisse kleuren worden gebruikt. Hiermee kan dan gezorgd worden voor een zachte of tegelijkertijd romantische uitstraling. Behalve Juliets Garden zijn ook de themas Atmosphere, Eternity en Minimal Move geïntroduceerd. Deze themas richten zich onder meer op de sferen klassiek, natuurlijk en eigentijds en modern en grafisch.

De themaboeken zijn tijdens Intirio door de ADO dealers enorm positief ontvangen en veelal ook zonder aarzeling opgenomen. Binnenkort hebben deze klanten dus de primeur en zullen de boeken bij hen in de winkel te bewonderen zijn. Op korte termijn volgt meer nieuws over deze themas.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners