2090
A House of Happiness

Synchroon aan de modetrends, zijn komend najaar ook de woonmodetrends fris en kleurrijk. Dit komt terug in de vier nieuwe gordijncollecties van A House of Happiness. Zo is binnen de Trevor&York-collectie een nieuw bloemenmotief ontwikkeld die zorgt voor een beetje buitenleven in huis. In combinatie met kleuren als mauve, lila en aquablauwtinten, krijgt het interieur de warmte en luxe van binnen mee met het frisse van de natuur. In de Homers-collectie regeert een zoet kleurenpallet met tinten als rood, oranje, roze en accenten in lavendel en mintgroen. De bonte mix aan kleuren, patronen en bloemen geven de stoffen een folkloristisch karakter.

A House of Happiness is het merklabel van Vriesco International Fabrics (VIF), de grootste gordijnenfabrikant van Europa. Het label lanceerde de nieuwe collectie op 6 augustus in de vier eigen showrooms in Leeuwarden, Deventer, Eindhoven en Waddinxveen. Naast de nieuwe gordijnencollectie levert A House of Happiness ook bijpassende kussens.

De stoffentrends

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

A House of Happiness beschikt over vier vaste collecties die twee keer in het jaar worden aangevuld met nieuwe stoffen. De meest sprekende en actuele ontwikkelingen in de woonmodetrends verbeelden de Trevor&York- en Homers-collectie. Inspiratie voor de nieuwe najaarscollectie is wederom gehaald uit huidige modetrends die ook gebaseerd zijn op het frisse decor van de natuur.

Romantische bloemen

Fris, vredig en stijlvol: dat zijn de kernwoorden die de Trevor&York-collectie typeren. De stoffen zijn soepel vallend, vaak glanssatijn of met een zijdelook. Romantische bloemen in combinatie met kleurstellingen als mauve, lila, taupe en aquablauwtinten maken de stoffen tot een fris en vredig geheel. De aanvullingen in Trevor&York zijn een ode aan de natuur, waardoor de collectie puur en fleurig is.

Folklore

Leidend in de Homers-collectie zijn wederom vrolijke bloemen, patchwork dessins en een zoet kleurenpalet van frisse tinten als rood, roze en oranje met accenten in lavendel en mintgroen. Deze levendige eenheid voegt een vleugje folklore aan ruimtes toe. Stoere houten meubelen, gekleurde stoelen en tweedehands krukjes kunnen een leuke tegenhanger vormen voor de bonte stoffenmix.

De collecties: Secc en Artende Nieuw in de basiscollectie Secc is een warm kleurenpalet met tinten in rood, koper en accenten van goud. Verder kenmerkt de basiscollectie zich ook door wat stoerdere kleuren als kobaltblauw, indigo en petrol. De designcollectie Artende brengt dit najaar verrassende texturen met borduursel en innovatieve textieltechnieken zoals een blijvend kreukeffect door krimpgarens. De dessins in de Artende-collectie zijn grafisch waardoor de stoffen een moderne look krijgen. Geen koud najaar, want de kopertinten in beide collecties brengen de zon in huis.

Bekijk meer beelden in het interieurstoffen album op Pinterest

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners