1591
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Romo, een van de meest gerenommeerde stoffen designhuizen van Engeland, introduceert zes zinderende nieuwe collecties in twee karakteristieke stijlen. Weelderige zijdes, schitterende velours en luxe behang met kralen in rijke kleuren met frisse accenten zijn zodanig ontworpen om een dramatisch statement te maken. Daartegenover staan op linnen gedrukte strepen, geometrische dessins en unis met een bijpassend behang voor een stijlvolle en tegelijkertijd ongedwongen look. De nieuwe collecties worden wereldwijd verkrijgbaar via ons netwerk van geselecteerde detaillisten en decorateurs vanaf januari 2011.

Shima Behang
Een luxe collectie van behang met kralen, waaronder een brede streep, een traliewerk-dessin en een stip met een gedrukte streep, geïnspireerd door Ikat druktechnieken. Verrassende kleurcombinaties met metallic effecten maken deze collectie compleet.

Romo interieurstoffen & behang

Arden - Linnen weefsels
Twee elegante linnen weefsels, een zware kwaliteit voor meubelstoffering met een gedetailleerd visgraat dessin en een charmante semi-uni kwaliteit die mooi soepel valt als gordijn.

Romo interieurstoffen & behang

Casson Behang
Twee speelse strepen vergezeld van een subtiel bladdessin, gepresenteerd in eigentijdse kleuren die overeenkomen met de Casson stofcollectie.

Romo interieurstoffen & behang

Casson - Geometrische drukstoffen & decoratieve weefsels
Dit combinatieboek van druk- en weefstoffen weerspiegelt de sfeer van de jaren 50 met geometrische dessins, een subtiel bladdessin, een vakkundige moderne ruit en een serie van losjes geweven strepen. Deze collectie biedt gedetailleerde texturen, geschikt voor gordijnen, meubelstoffering en accessoires.

Romo interieurstoffen & behang

Ellise - Decoratieve weefsels
Een moderne collectie van gesneden velours. Sterke geometrische dessins in rijke, zelfverzekerde kleuren creëren een sprekend effect voor meubelstoffering en accessoires.

Romo interieurstoffen & behang

Sarasi €" Geborduurde zijdes & decoratieve weefsels
Deze rijke collectie van zijden stoffen voor gordijnen en accessoires biedt op Ikat geïnspireerde borduursels gecombineerd met levendig getextureerde zijdes, een taft met een velours streep en een gecompliceerd riedimensionaal weefselWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide