12
wo, aug

Skater, gamer, avonturier of sporter? De nieuwe IKEA textielcollecties voor kinderen van 8 tot 12 jaar staan in het teken van passies. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de hobby’s en interesses van kinderen. Creëer in een handomdraai een kamer die past bij de persoonlijkheid van je kind. Vanaf augustus verkrijgbaar.

Spanning en sensatie

De PÅSIG textielcollectie is ontworpen voor kinderen die wel houden van een beetje spanning en sensatie. Zelfs als ze gewoon aan het chillen zijn. De collectie bestaat uit beddengoed, een vloerkleed, kussens, een opbergtas en een memobord met prints geïnspireerd op drukke steden en extreme sports.

Nieuwsgierig

Van een vloerkleed in de vorm van een kompas tot kussens met wiskundige formules. De UTFORSKA collectie is gemaakt voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar de wereld en hoe alles werkt.

Game on

Gamers gaan voor de FLYGA collectie. De kleurrijke illustraties zijn geïnspireerd op chatgesprekken en pixels uit de werelden van computer games en social media.

Score!

Jonge atleten dromen ’s nachts van de overwinning met de SPRINGA collectie. Maak de kamer af met BOLLKÄR knuffels in de vorm van sportballen.

Ook leuk om te lezen