3615
Scion Kids behang en stoffen
Gepubliceerd: 22-09-2015 Laatste update: 20-06-2017

Leuk nieuws! Het Britse merk SCION, bekend om de trendy, eigenwijze en toch betaalbare ontwerpen, komt nu met haar eerste assortiment stoffen en behang die speciaal zijn ontworpen voor kinderen - en mensen die jong van geest zijn! De afgelopen drie jaar heeft Scion een reputatie opgebouwd van toonaangevende ontwerpen met een blijvende aantrekkingskracht en wezenlijke individualiteit. 'Leuk, jong en funky' zijn sleutelwoorden voor de ontwerpen van Scion... en de Guess Who? collectie vormt daarop zeker geen uitzondering!

De fun van de dierentuin en van een bezoekje aan de kapper; Guess Who? bevat het allerleukste van een dagje-uit met de kinderen. Deze spontane en fantasierijke collectie heeft alles wat kinderen aanspreekt - veel speelse dieren, felgekleurde strepen, grappige patronen en funky gebloemde stoffen welke allemaal verkrijgbaar zijn in bijpassende stoffen en behang. De collectie maakt ook nog eens gebruik van een overheerlijk pallet jellybean-kleuren!

Voor een echt geslaagd dagje uit, zorgt een zichzelf respecterende jongedame er natuurlijk voor dat haar haar goed zit en ze de juiste accessoires heeft. 'Hello Dolly' bevat alle moderne haarstijlen en Toodle Pip voile is bij uitstek geschikt voor het versieren van de verkleedhoek van jonge fashionista's. Maak het geheel af met het vingergeverfde 'Lots of Dots' behang voor een unieke look.

En dan zijn we klaar om naar de dierentuin te gaan en als uw kleintje van dieren houdt, is er 'Animal Magic' met veel dierentuindieren met naam in funky kleuren op katoen. ‘Terry Toucan’, ‘Calmer Chameleon’, ‘Felicity Flamingo’ en ‘Boobie Bird’ zijn de exotische dieren in speelse kleuren, en in de vlindertuin vindt u het schitterende ‘Flutterby’ appliqué en het vrolijke ‘Madame Butterfly’ behang en stofontwerpen. Stap maar aan boord van het meerkleurige 'Up Periscoop' ontwerp, heb een 'Whale of a TIme' met de walvis die gezellig rondzwemt terwijl 'In a While Crocodile' in de schaduw uitrust. En we mogen natuurlijk 'Mr Fox' niet vergeten. Dit patroon is nu verkrijgbaar als weefstof en zijn kleine vriendje 'Little Fox' als leuk behang en stof. Er gaat haast geen dag voorbij zonder een buitje; waren die allemaal maar zo vrolijk als de stoffen en behang patronen van 'April Showers' en 'Splish Splash' met hun leuke regendruppels in regenboogkleuren. Als we er dan nog het patroon van 'Letters Play' (educatief en leuk!) en 'Blooming Lovely' met funky retro gebloemde katoenen stoffen en de 'Jelly Tot Stripe' met strandstoelachtig motief bij kiezen, dan is het feest helemaal compleet!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide