1779
Artisan Embroideries

De Harlequin studio introduceert Artisan Embroideries; een betoverende en stijlvolle collectie die typerend is voor handgeweven chic. In deze schitterende gordijncollectie worden traditionele technieken gecombineerd met moderne en elegante ontwerpen. De collectie bevat zes zeer verschillende ontwerpen die variëren van dramatische slingers en gedurfde motieven tot dikke strepen en mooie bijpassende ontwerpen. De bonte verzameling ontwerpen wordt gepresenteerd

in vier diepe en levendige kleurverhalen waarmee de handgemaakte look zeer goed tot zijn recht komt. Bobbin: een leuk motief dat lijkt op een getufte medaillonpompom Crochet Stripe: een met de hand getrokken streep waarop een kettingsteek en borduursteek is 'geborduurd' Heirloom: een gestileerde gebloemde stof met verfijnde en ranke bloemblaadjes Kaleido: een mooie streepstof van satijn en linnen Macrame: een kanten medaillon in neutrale kleuren op een gekleurde ondergrond Poplin: zeer kleine geborduurde bloemmotieven die samen een grotere bloemhoofd vormen Artisan Embroideries is verkrijgbaar in een palet heerlijke kleurcombinaties: indigo & kruisbes; toast & eierschaal; framboos & limoen; roodbruin, oker & topaas.

De collectie is vanaf de herfst van 2014 zowel nationaal als internationaal verkrijgbaar via het netwerk detaillisten

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners