1921
Artisan Embroideries
Gepubliceerd: 29-08-2014 Laatste update: 20-06-2017

De Harlequin studio introduceert Artisan Embroideries; een betoverende en stijlvolle collectie die typerend is voor handgeweven chic. In deze schitterende gordijncollectie worden traditionele technieken gecombineerd met moderne en elegante ontwerpen. De collectie bevat zes zeer verschillende ontwerpen die variëren van dramatische slingers en gedurfde motieven tot dikke strepen en mooie bijpassende ontwerpen. De bonte verzameling ontwerpen wordt gepresenteerd

in vier diepe en levendige kleurverhalen waarmee de handgemaakte look zeer goed tot zijn recht komt. Bobbin: een leuk motief dat lijkt op een getufte medaillonpompom Crochet Stripe: een met de hand getrokken streep waarop een kettingsteek en borduursteek is 'geborduurd' Heirloom: een gestileerde gebloemde stof met verfijnde en ranke bloemblaadjes Kaleido: een mooie streepstof van satijn en linnen Macrame: een kanten medaillon in neutrale kleuren op een gekleurde ondergrond Poplin: zeer kleine geborduurde bloemmotieven die samen een grotere bloemhoofd vormen Artisan Embroideries is verkrijgbaar in een palet heerlijke kleurcombinaties: indigo & kruisbes; toast & eierschaal; framboos & limoen; roodbruin, oker & topaas.

De collectie is vanaf de herfst van 2014 zowel nationaal als internationaal verkrijgbaar via het netwerk detaillisten

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide