1339
Lola
Gepubliceerd: 10-03-2014 Laatste update: 07-05-2017

Wachten op de eerste zonnestralen? Hoeft niet, want met de nieuwe prints van Lola haal je sowieso een portie vrolijkheid naar binnen. De motieven zijn soms retro, soms puur grafisch, de kleuren naar goede gewoonte very fashionable. Klaar om je interieur eens stevig wakker te schudden?

LOLA HET BLOEMENMEISJE
Bloemetjes truttig? Think again, met Amazon haal je een stylish statement in huis met een vleugje sixties-glamour. Breng een fleurig boeket op tafel dankzij dit zwierige motief, of pimp die saaie witte kasten op creatieve manier met toile cirée.

LOLA LOVES HANDMADE
Het hoeft niet altijd kleurrijk en flashy te zijn om voor een vrolijke noot te zorgen. Soms is een simpel borduursteekje genoeg… en nog een, en nog een, en nog een. Crafty ziet eruit alsof het tere tafelkleed versierd werd met vele rijen geduldige borduursteekjes en kijk, ook daar word je meteen happy van! Het ideale motief om je hobbyruimte én je inspiratie een boost te geven, maar ook passend op elke keukentafel bij een rondje high tea. Suiker? Koekje?

LOLA TREKT NAAR DE ZON!
De zon op je snoet, warme, gladde keitjes onder je voetzolen… Met Pebbles is het nu al hoogzomer, inclusief frisse cocktail en een luie strandstoel. Of krijg je al zin in dineren al fresco? Simpel: stof de tuintafel af, zwier Pebbles in peppy mint erover en laat de ijsblokjes rinkelen in de schenkkan. Cheers!Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide