1226
Chalet Chic

Chalet Chic en Blokhut Beautiful, dat is de woonsfeer waarin we ons - tot aan de eerste lentezon - willen hullen. Dutch Style Company creëerde daarom een sfeervolle blokhut waarin hout en eenvoud overheersen. Met dank aan onder andere de op maat gemaakte (ronde!) jaloezieën van Luxaflex en het sfeervolle behang van Eijffinger, is deze stoere maar stijlvolle woonsfeer compleet. Laat de lente nog maar even wegblijven!

Ronde jaloezieën en berglandschap-behang
De blokhut is tot 6 maart 2011 te bewonderen in de centrale hal van Alexandrium Woonmall te Rotterdam. Hier kan men met eigen ogen zien wat de Chalet Chic sfeer maakt. Zo dienen boomstammen als tafel- of lampvoet, houten pallets als daybed en zorgen huiden, kussens en kleden (mét streep en ruit) voor letterlijke en figuurlijke warmte.

hendersmagazinebanner.png

De ronde ramen van de blokhut worden afgeschermd met horizontale jaloezieën van Luxaflex. Deze jaloezieën collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, afwerkingen en kleuren en heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen, zelfs voor ronde of schuine ramen! Het opvallende fotobehang met berglandschap past uitstekend in de blokhut-sfeer en komt uit de collectie Wallpower Wanted, van Eijffinger.Met dank aan:

Joyce de Haas & Menno Gijsbers van Wijk (productie, styling en fotografie)

Monique van der Reijden (tekst)

Alexandrium Woonmall (woonwinkels)

Bron: Perscentrum WonenGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners