1899
Zomerse voordelige accessoires!
Gepubliceerd: 13-07-2018

Het is zomer, we vertoeven lekker veel buiten maar ook binnen brengen we graag de zomer in huis. Maar hoe doe je dat? Met woonaccessoires natuurlijk! In zomerse kleuren en zonnige printjes.

 

Een snelle metamorfose in je interieur bereik je al gauw als je aan de slag gaat met kleur. In de winter heb je vaak behoefte aan warme sfeervolle tinten. In de zomer zoek je meer naar wat koelere en frissere kleuren. Je kunt natuurlijk naar de bouwmarkt voor een pot muurverf en je muur rigoureus in een andere kleur schilderen maar een paar nieuwe kussentjes in zomerse kleuren doen ook al wonderen.

00#Sierkussens-Sfeer-1.png

Deze zomer zien we sierkussens in verschillende pasteltinten zoals lichtblauw en roze. Maar ook taupe is een trendy kleur die we steeds vaker voorbij zien komen.

00#Accessoires-Vinkeveen-3.png

Maar niet alleen met sierkussens breng je je interieur in no time in zomerse sferen. Ook met potjes en vaasjes kan je de zomerse vibe in huis halen. Bij Profijt Meubel hebben ze een breed aanbod aan glazen potjes, flesjes en vaasjes. Style ze in een groepje bij elkaar en vul ze met de mooiste geurende bloemen.

profijt-woonaccessoires.png

En wie zegt dat we alleen in de winter kaarsen kunnen branden? Ook op een zwoele zomeravond kunnen trendy windlichten gevuld met kleurige kaarsen voor zomerse sfeer zorgen. Zowel binnen als buiten op je balkon of terras.

Dus wil jij een summerproof interieur ga dan aan de slag met woonaccessoires. Superhandig om je interieur aan te passen aan het seizoen!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide