2205
Verzet de klok en kom op tijd met Karlsson
Gepubliceerd: 29-10-2021

Als de tijd weer een uurtje verzet moet worden, dan is het voor onze biologische klok toch handig om een échte klok in de kamer te hebben. Een klok zorgt er indirect voor dat je minder tijd verspilt op te kleine schermen. Hoe? Dat leggen wij je graag uit.

Een designklok voor in huis is onmisbaar, de wereldwijd favoriet in klokken en wekkers Karlsson heeft een uitgebreid trendy assortiment. En wist je dat met een klok in de buurt, je ook de schermtijd van je telefoon kan verminderen? Want elke keer wanneer jij de tijd checkt op je mobiele telefoon kan je nou eenmaal verleid worden om je telefoon in te duiken. Want ga eens bij jezelf na, hoe vaak kijk jij naar de tijd en hoe vaak ben jij op dat moment toch verleid om dat ene berichtje te checken? Veel toch! En wat is nog leuker dan je woonkamer, keuken of slaapkamer te stijlen met een van de trendy klokken van Karlsson. We lichtten er een paar uit.

Klokkenkoning Karlsson

Eerst even een introductie, Karlsson is een Nederlands designklokkenmerk met een knipoog naar de Scandinavische stijl. Van zwart, wit tot kleur. Van digitaal tot analoog, Karlsson is de klokkenkoning met een grootste hoogwaardige assortiment. We geven wat voorbeelden maar spiek ook eventjes in de webshop vandutch home label voor alle opties. Wereldwijd zijn Karlsson klokken en wekkers erg wild en al geruime tijd een favoriet door de stijl en de goede kwaliteit.

2_tussenbeeld_klokken.jpg

Trendy kantooraccessoires

Ideaal voor boven je bureau, wanneer je een dagje thuis werkt of als je administratie aan het doen ben. Deze wandklok is een echte klassieker van Karlsson, met zijn groene behuizing geeft hij een nette maar niet te saaie uitstraling. De datum én tijd wordt weergegeven zodat je deze op elk moment makkelijk kan aflezen. Handig toch! De retro look is geïnspireerd door de jaren ’50, hij is ook beschikbaar met een bamboe behuizing.

3_tussenbeeld_klokken.jpg


De wandklok, een mooi designitem en aanvulling in het huis

Geen gezeur meer met je telefoon zoeken om de tijd te checken, met een wandklok weet je altijd waar hij hangt en kan je de tijd op elk moment aflezen. Karlsson heeft een groot assortiment van trendy wandklokken van hoge kwaliteit. Met rustige kleuren in wit, zwart of grijs. Maar ook in olijfgroen, donker lindehout, goude kleuren, en veel andere opties in design of kleur. Deze moderne klok heet Mars en heeft een unieke uitstraling.

Telefoon uit de slaapkamer met de mooie wekkers van Karlsson

Nog een tip die wij mee willen geven. Koop een wekker voor in de slaapkamer en laat die telefoon in de woonkamer of keuken. Karlsson heeft digitale en analoge wekkers voor in je slaapkamer. De moderne uitstraling van de serie Globe van Karlsson geeft een chique sfeer. Er zijn ook analoge wekkers gemaakt met een rubber omhulsel, ‘stootproof’ dus.

Om de gehele collectie te bekijken, van wand- tot bureau klok, en van digitaal tot analoge klok, kan je op de dutch home label website op de Karlsson pagina kijken. Hier hebben ze een groot assortiment aan verschillende stijlen en verschillende soorten klokken. Er is zelfs een klok die niet alleen de tijd, dag en datum aangeeft maar ook hoeveel graden het is. Zo kan je echt je slaapkamer een telefoon vrije zone maken, dit brengt jou meer rust in de ochtend.
4_eindbeeld_klokken.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide