2250
Verrassend Taiwan, Fresh it up!
Gepubliceerd: 01-09-2021 Laatste update: 09-09-2021

Taiwan? Wonenonline is toch geen reisplatform? Klopt! Ondanks dat wij echt wel van een tripje op zijn tijd houden ligt bij ons de focus vooral op wonen. Dit wil echter niet zeggen dat we niet naar ontwikkelingen over de grens kijken. Inspireren kun je leren zeggen wij altijd, en dit geldt zeker op het gebied van wonen. Zo stuitten wij onlangs op de producten van Fresh Taiwan, een collectief van creatieve product design bedrijven, en eerlijk; We waren hooked! 

Voorlopers

Zoals je misschien al vermoedde, komt Fresh Taiwan uit; Jawel, Taiwan. Waar Taiwan misschien nog de associatie van massaproductie en gekopieerd design oproept, is dit zeker niet het geval. De producten die wij zagen bevestigen dit zeker. In Taiwan zijn ze namelijk vooroplopers op het gebied van innovatie en creativiteit. Ze denken niet in beperkingen maar verzinnen de meest uiteenlopende oplossingen voor alledaagse producten.

Dubbel feest

Sunset-1_kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

Naast de perfecte vormgeving gaan ze ook voor duurzaamheid. Ze gebruiken veelal materialen als hout en leer en zijn tevens helemaal into recyclen. Shoppen voor je huis met een goed gevoel, dubbelop feest. En echt, neem even een kijkje want de designs zijn té leuk. Zo zijn wij sowieso al fan van kinderspeelgoed van hout, maar Fresh Taiwan is next level zo origineel. Weer eens wat anders dan een spelletje op de iPad;De houten diertjes en dorpjes. Ook leuk als cadeautje voor je neefje of buurmeisje.

Taiwanees thuiswerken

Fresh_Taiwan_Showroom_2_kopiëren.jpg

Ook voor de ervaren thuiswerker is Fresh Taiwan een tip. Want wanneer je werkplek nog wel wat inspiratie kan gebruiken is Fresh Taiwan echt een aanrader. Vooral de houder voor tape vinden we énig en ook de telefoonhouder is ideaal voor al die Skype sessies. Maarook voor hét alledaagse ding waar geen vrouw genoeg van heeft; De Tas, hebben ze een optie.

Helaas is je argument om snel weer een nieuwe te kopen wel snel verdwenen, door het gebruik van goede producten gaan ze tijden mee. Net als het excuus om te laat te komen, want zelfs horloges kun je kopen. En zoals het geheel past in de cleane Aziatische stijl zijn deze strak en tijdloos vormgegeven. Naja, niet helemaal tijdloos dus.

Ook voor onderweg zijn er prachtige spullen te koop, trakteer je vader (of jezelf) op een stijlvolle diffuser voor in de auto. Want laten we eerlijk zijn, zo’n geurding aan je achteruitkijkspiegel is inmiddels echt wel passé.

Nu vraag je je natuurlijk af, leuk al dat enthousiasme maar waar ga ik dit vinden? Uiteraard, zoals veel producten is ook het assortiment van Fresh Taiwan online te bekijken. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide