2502
Ultiem wintergenot met Rivièra Maison Winter Glamping
Gepubliceerd: 30-09-2021 Laatste update: 20-09-2021

Tintelende vingers van de kou, een rode loopneus en een gezonde blos op de wangen. Hét gevoel wat wij associëren met koude winterse dagen. Lange wandelingen door een sprookjesachtig, ondergesneeuwd landschap om vervolgens met warme chocolademelk bij de openhaard neer te strijken. Vroeg de gordijnen dicht trekken en met je dierbaren op de bank gezellig een film kijken. Dit gevoel, dat krijgen wij bij de prachtige Winter Glamping collectie van Rivièra Maison.

Een warme winter

De Winter Glamping lijn is geïnspireerd op koude winters met bevroren meren waar de schittering van de winterzon pijn aan je ogen doet. Besneeuwde takken die zorgen voor een lommerrijk plaatje en een gevoel van nostalgie oproepen. De beelden die je wellicht vol weemoed mee terugnemen naar je jeugd van sneeuwpoppen bouwen en achterop de slee zitten. Dit gevoel, dat willen we allemaal koesteren en in huis halen en dat is eenvoudiger dan ooit met deze waanzinnig collectie van Rivièra Maison. 

Vijftig tinten blauw

De kleuren die gebruikt zijn, sluiten naadloos aan op bij dit winterse gevoel. De diepe ijsblauwe tinten gecombineerd met grijs, wit en zwart zorgen voor een puur en winters gevoel. Daarnaast zijn vele elementen uit de natuur eveneens meegenomen.

inspiratiebrochures1.png

Veel glaswerk waar gebruik is gemaakt van structuren die de associatie met ijs oproepen en de inzet van natuurlijke stenen zoals marmer. De producten zijn beschilderd met verf op waterbasis en hebben daardoor een gebruikte en ruwe uitstraling.

Winterwonderland

De echt eyecatchers van deze lijn zijn de statieven van de lampen, deze zijn gemaakt van steen en passen naadloos binnen het Winter Glamping gevoel. Ook de kussenhoezen met het prachtige kleurenspel van verschillende teinten grijs en blauw zijn prachtig. Het is knap hoe Rivièra Maison met de Winter Glamping lijn buiten naar binnen haalt, zonder dat de temperatuur daarvan binnenshuis daalt.

Zo hebben de glazen kaarsenhouders hebben een winterse maar toch warme uitstraling. Dit komt ook door het gebruik van warme materialen, zo zijn de kussen met velvet ook echt een favoriet. Door bewust de afwerking een nonchalante en robuuste look te geven, wordt de verbondenheid met de natuur nog meer geaccentueerd.

Creëer eenvoudig sfeer

Mocht een echte winter uitblijven dit jaar in Nederland, dan is deze sfeer toch eenvoudig te creëren met de prachtige Winter Glamping collectie van Rivièra Maison. Wij gaan deze winter in ieder geval voor een kleine ijstijd inside!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide