2289
Design ventilatoren
Gepubliceerd: 18-06-2013 Laatste update: 21-07-2017

Stijlvolle vloerventilator die zorgt voor verkoeling tijdens de warme zomerdagen. De ventilator zorgt voor een aangenaam briesje of kan de lucht krachtig laten circuleren. Zoals bij alle elektrische huishoudelijke apparaten dient u ook met deze ventilator behoedzaam om te gaan om letsel, schade door brand of schade aan het apparaat zelf te voorkomen.

Het design van een ventilator is vaak erg standaard en vergelijkbaar met zijn voorgangers. Carlo Borer heeft de Q ventilator van Stadler Form een prachtige en bovendien originele vorm gegeven. De ventilator is erg stijlvol en bovendien functioneel. Het design is geinspireerd door de jet-vliegtuigturbine met een vergelijkbare luchtcirculatie. De ventilator werkt namelijk als volgt; 3 aluminium bladen zorgen voor 3000m3 luchtverplaatsing per uur.

Het apparaat bestaat uit de volgende onderdelen:

inspiratiebrochures1.png

Ventilator met metalen bescherming

Snoer met stekker voor aansluiting op het lichtnet

Voet

Bedieningsknop voor aan- en uitschakelen en het instellen van de drieventilatiesnelheden (draaiknop aan de voet van de ventilator)

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide