1838
Design ventilatoren

Stijlvolle vloerventilator die zorgt voor verkoeling tijdens de warme zomerdagen. De ventilator zorgt voor een aangenaam briesje of kan de lucht krachtig laten circuleren. Zoals bij alle elektrische huishoudelijke apparaten dient u ook met deze ventilator behoedzaam om te gaan om letsel, schade door brand of schade aan het apparaat zelf te voorkomen.

Het design van een ventilator is vaak erg standaard en vergelijkbaar met zijn voorgangers. Carlo Borer heeft de Q ventilator van Stadler Form een prachtige en bovendien originele vorm gegeven. De ventilator is erg stijlvol en bovendien functioneel. Het design is geinspireerd door de jet-vliegtuigturbine met een vergelijkbare luchtcirculatie. De ventilator werkt namelijk als volgt; 3 aluminium bladen zorgen voor 3000m3 luchtverplaatsing per uur.

Het apparaat bestaat uit de volgende onderdelen:

Ventilator met metalen bescherming

Snoer met stekker voor aansluiting op het lichtnet

Voet

Bedieningsknop voor aan- en uitschakelen en het instellen van de drieventilatiesnelheden (draaiknop aan de voet van de ventilator)

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners