7341
Rivièra Maison lente 2018

De dagen worden langer en dat betekent dat de zomer dichterbij komt. Nog even geduld en de temperaturen zullen weer hoger oplopen, maar Rivièra Maison voelt die heerlijke summer vibes nu al! Zodra het buiten zomer is, mag het interieur ook in zomerse sferen gebracht worden.

De zomer doet verlangen naar een licht interieur. Een neutraal kleurenpalet zorgt ervoor dat een interieur in de zomer maanden licht en open blijft. De Formentera collectie van Rivièra Maison geeft uw interieur precies die frisse en luchtige uitstraling.

riviera-maison-zomer-2018-mood-04.jpg

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

De collectie is stoer met een liefelijk randje. Prachtige zachte kleuren zoals lichtblauw, wit en naturel en taupe tinten, verwerkt in materialen zoals structuur geweven katoen en canvas. Een mix van embroidery en print, her en der een palmboom en een stoere patch, verfraaien de prachtige kussens in deze fijne zomercollectie.

riviera-maison-zomer-2018-mood-01.jpg

De zomer haalt ook het avontuur in uzelf naar boven, een roadtrip waarbij de rit net zo spannend is als de bestemming zelf en u de vrijheid ervaart om te gaan en staan waar u wilt. Ervaar dit geweldige avontuur in eigen huis met de jonge en levendige State Travel collectie van Rivièra Maison. De collectie bestaat uit katoenen en linnen stoffen die versierd zijn met zachte stalen, blauwe strepen en robuust denim met oranje details.

riviera-maison-zomer-2018-keuken-52.jpg

riviera-maison-zomer-2018-keuken-47.jpg

riviera-maison-zomer-2018-mood-13.jpg

riviera-maison-zomer-2018-mood-07.jpg

Lees ook: Rivièra Maison behang

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners