11463
Rivièra Maison voorjaar/zomer 2020
Gepubliceerd: 10-06-2020 Laatste update: 16-12-2021

Met het voorjaar en de zomer in aantocht presenteert Rivièra Maison haar nieuwste collectie woonaccessoires, meubelen en outdoorcollectie. Wil jij je huis alvast lenteproof maken check dan de nieuwste collectie van Rivièra Maison die vanaf heden verkrijgbaar is.

Beautiful Galapagos
Waan je op de tropische Galapagoseilanden wanneer je de gelijknamige collectie in huis haalt. De palmbomen die mee deinzen op het ritme van de wind en het geluid van een blije papagaai die langs vliegt: dat is het gevoel dat de Galapagos collectie weergeeft.

riviera-maison-voorjaar-2020-115.jpg

Met luxe keukengerei egagers en mooi servis in contrasterend zwart-wit en zilver=goud, is dit een collectie die gezien mag worden! Er is gebruik gemaakt van hout, aardewerk, webbing en zwart rotan waardoor de Galapagos collectie een tropische, maar moderne sfeer uitstraalt.

riviera-maison-voorjaar-2020-069.jpg

Fabulous Flora
Deze kleurrijke collectie weet het gevoel van de lente perfect te vertalen naar je interieur. Bloemenprints en lieflijke kleuren sieren de collectie van Fabulous Flora, waarme je een oh zo romantische sfeer kunt neerzetten. Combineer met gouden details en heerlijke zachte geurkaarsen voor een extra vrouwelijke touch in huis.

riviera-maison-voorjaar-2020-110.jpg

Ook als de zomer straks weer tot een einde komt, is deze collectie ideaal om het zomergevoel zo lang mogelijk vast te houden! De Fabulous Flora Collectie is gemaakt voor de liefhebbers van de kleur roze. Met deze collectie vol bloemenprints, lieflijke items en glimmende soft gold en zilveren tonen, haal je de lente instant in huis. 

riviera-maison-voorjaar-2020-051.jpg

Rivièra Maison Outdoor Collection SS'20
Zie jij jezelf al liggen in deze luxe hangmat? Heerlijk languit met de benen omhoog. Genieten staat centraal in de nieuwe Outdoor Collection SS'20 van Rivièra Maison. Of dat nu barbecueën met vrienden is in de achtertuin, samen ontbijten op het balkon of een moment voor jezelf nemen met een goed boek. Wij hebben de meest stijlvolle meubelen en accessoires voor jou! De gehele collectie is vanaf nu beschikbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide