16717
Rivièra Maison voorjaar/zomer 2019
Gepubliceerd: 31-07-2019

De nieuwe collectie biedt een mooie mix van producten in verschillende stijlen; van items in de typische Rivièra Maison stijl, perfect voor een klassiek interieur tot stoere items die passen bij een industrieel loft. De verschillende thema's geven een extra touch aan de collectie. De prachtige kussens van mooie stoffen en de bijpassende meubels en accessoires creëren een unieke sfeer. Elke nieuwe collectie worden er nieuwe thema's gelanceerd.

 

Palm Lane
Een zonnige middag aan de kust van levendig Miami, waar een meisje in felgekleurde hotpants en knotjes in het haar op rolschaatsen langs komt rijden. Terwijl de lekkerste muziek uit een boombox komt galmen, neem je een slok van je overheerlijke Mojito. Niet veel verderop staat een vrolijke ijscowagen waar je kunt kiezen uit vele heerlijke, zomerse smaken ijs in de mooiste kleuren. Dezelfde kleuren sieren de kussens van de textielcollectie Palm Lane Miami. Zonnig roze, pistache, koraal en fris blauw voeren de boventoon in deze vrolijke collectie van badstof, katoen en velvet. Met deze zomerse en kleurrijke collectie ben je helemaal summerproof!

WIN-VLOERKLEED.png

riviera-maison-voorjaar-2019-093.jpg

Café Floral
Terwijl u met een klassieke sportauto het kronkelige weggetje afrijdt, kunt u de intense geuren van gebraden vlees en sterke koffie al ruiken. Net als u het laatste bochtje neemt, ziet u het kleine restaurantje dat afgeladen zit met mensen in de meest prachtige outfits. De fans aan het plafond werken hard om wat frisse lucht naar binnen te laten waaien. Het tafeltje was gelukkig al maanden geleden gereserveerd.

Dit exclusieve en luxe gevoel ervaart u ook bij de textielcollectie van Café Floral. De mooie, natuurlijke kleuren in combinatie met zwart-wit prints van tropische bladeren en bloemen sieren de kussens en throws van deze luxueuze collectie.

riviera-maison-zomer-2019-serene-island-cafe-floral-23.jpg

Serene Island
Een verlaten eiland in de Stille Zuidzee, waar je vanuit je hangmat alleen de ruisende palmbomen hoort en af en toe wordt opgeschrikt door een vallende kokosnoot. Serene rust, een hagelwit strand en een prachtige azuurblauwe zee, alle facetten komen terug in deze collectie die bestaat uit prachtige kussens en throws van luxe katoen en linnen in wit, flax en koraalgroen. De rijke borduursels, de chique afwerking en de prachtige weeftechnieken die zijn gebruikt, maken deze collectie echt bijzonder.

riviera-maison-zomer-2019-bartons-creek-08.jpg

Barton’s Creek
Geniet deze zomer midden in de natuur, tussen bos en hei, met uitzicht op een prachtig, glinsterend meer. Stap in de jeep voor een avontuurlijke tocht die je leidt naar het schitterende meer, pak een kano van de trailer en vaar het avondzonnetje tegemoet. Na een laatste potje baseball verzameld iedereen zich op de houten boomstammen voor hun tent om van het knisperende kampvuur te genieten.

Dit sportieve, avontuurlijke gevoel komt terug in de ‘Barton’s Creek Summer Camp’ textielcollectie, die bestaat uit prachtige kussens en throws in navy blauw en grijstinten. De collectie wordt gekenmerkt door materialen zoals katoen en vintage jersey, veel strepen en stoere details zoals de rubberen patches.

riviera-maison-zomer-2019-modern-03.jpg

Modern Living
Een populaire woonstijl is modern living: warm en knus waar veel ruimte is voor gezelligheid. De rustige kleurtinten en natuurlijke materialen van deze stijl geven deze woonkamer een huiselijk karakter waar iedereen zich thuis voelt.

riviera-maison-zomer-2019-romantic-28.jpg

Romantisch
In een romantisch interieur komen veel nude tinten en zachte stoffen en materialen terug, wissel dit af met shiny details en de look is compleet. Deze elegante woonstijl gaat mooi samen met klassieke meubels en accessoires of vormt juist een mooi contrast bij een strakker interieur.

Shop hier al het moois van Rivièra Maison

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide