1109
Rivièra Maison Millelagio Palace

Millelagio Palace is geïnspireerd op de prachtige Amalfi kust in de Italiaanse provincie Campania. Het gevoel van Italian chic en glamour is moeiteloos terug te vinden in deze kleurrijke collectie, bestaande uit verschillende kussens, tassen en een quilt. De diversiteit in prints wordt afgewisseld met effen basics in sprekende kleuren. Een zonovergoten, chique collectie met een knipoog naar de jaren zestig.

Schilderachtig Amalfi
De Amalfi kust, aan de Westkust van Italië, wordt vanwege de prachtige natuur beschouwd als één van de mooiste kusten van de wereld. Het toeristische stadje Amalfi, zowel geografisch als historisch de kern van dit gebied, kent ongeveer 5.400 inwoners en wordt omsloten door steile rotswanden. De stad is opgenomen in de UNESCO -lijst van Werelderfgoed.

Glamour & chic
De collectie kent de mooiste kleurencombinaties en retroprints die de iconische, glamourachtige jaren zestig stijl oproepen. Ook de mooie tas staat fantastisch in dit beeld. Wie wil hier niet mee gezien worden!

hendersmagazinebanner.png

Basics
Met de basic kussenhoezen, in mooie effen kleuren creëer je snel een nieuwe, frisse look. Het aanpassen van je interieur was nog nooit zo makkelijk!

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners