1447
Rivièra Maison Millelagio Palace
Gepubliceerd: 16-08-2013 Laatste update: 28-08-2017

Millelagio Palace is geïnspireerd op de prachtige Amalfi kust in de Italiaanse provincie Campania. Het gevoel van Italian chic en glamour is moeiteloos terug te vinden in deze kleurrijke collectie, bestaande uit verschillende kussens, tassen en een quilt. De diversiteit in prints wordt afgewisseld met effen basics in sprekende kleuren. Een zonovergoten, chique collectie met een knipoog naar de jaren zestig.

Schilderachtig Amalfi
De Amalfi kust, aan de Westkust van Italië, wordt vanwege de prachtige natuur beschouwd als één van de mooiste kusten van de wereld. Het toeristische stadje Amalfi, zowel geografisch als historisch de kern van dit gebied, kent ongeveer 5.400 inwoners en wordt omsloten door steile rotswanden. De stad is opgenomen in de UNESCO -lijst van Werelderfgoed.

Glamour & chic
De collectie kent de mooiste kleurencombinaties en retroprints die de iconische, glamourachtige jaren zestig stijl oproepen. Ook de mooie tas staat fantastisch in dit beeld. Wie wil hier niet mee gezien worden!

WIN-VLOERKLEED.png

Basics
Met de basic kussenhoezen, in mooie effen kleuren creëer je snel een nieuwe, frisse look. Het aanpassen van je interieur was nog nooit zo makkelijk!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide