1545
Rivièra Maison
Gepubliceerd: 16-08-2014 Laatste update: 22-06-2017

Het thema van de nieuwe collectie van Rivièra Maison voert je naar het prachtige hooggebergte, met adembenemende, panora mische uitzichten. Skiën, snowboarden, schaatsen en bobsleeën; zomaar een greep uit de talrijke wintersporten die men kan uitoefenen op sneeuw en ijs. En wat is er nu leuker dan dit te doen met familie en vrienden? Wie kan het hardst, wie is er het eerst beneden? De reuzenslalom staat deze vakantie garant voor dé stralend der straaden: welke van de twee families zal aan het eind van deze vakantie het snelst beneden zijn en wint de befaamde bokaal. Met z’n allen’s ochtends vanuit het luxe chalet de sneeuw in.

Sporten in winterse sferen, samen met familie en vrienden, is de inspiratiebron voor de nieuwe Autumn Collection '14. Competitief maar gezellig heid voorop. Dit zien we terug in stoere materialen, frisse kleuren en zacht, comfortabel textiel. Veel modische warme grijs, wit- en crèmetinten verwerkt in winterse materialen als tricot, bont en lamswol. Makkelijk toepasbaar in elk interieur. Ook in de accessoires zien we dit sportieve thema ruimschoots terug.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide