1187
Rivièra Maison

Het thema van de nieuwe collectie van Rivièra Maison voert je naar het prachtige hooggebergte, met adembenemende, panora mische uitzichten. Skiën, snowboarden, schaatsen en bobsleeën; zomaar een greep uit de talrijke wintersporten die men kan uitoefenen op sneeuw en ijs. En wat is er nu leuker dan dit te doen met familie en vrienden? Wie kan het hardst, wie is er het eerst beneden? De reuzenslalom staat deze vakantie garant voor dé stralend der straaden: welke van de twee families zal aan het eind van deze vakantie het snelst beneden zijn en wint de befaamde bokaal. Met z’n allen’s ochtends vanuit het luxe chalet de sneeuw in.

Sporten in winterse sferen, samen met familie en vrienden, is de inspiratiebron voor de nieuwe Autumn Collection '14. Competitief maar gezellig heid voorop. Dit zien we terug in stoere materialen, frisse kleuren en zacht, comfortabel textiel. Veel modische warme grijs, wit- en crèmetinten verwerkt in winterse materialen als tricot, bont en lamswol. Makkelijk toepasbaar in elk interieur. Ook in de accessoires zien we dit sportieve thema ruimschoots terug.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners