1165
Rivièra Maison

36 Hedgeville Road voert je naar het historierijke Engeland. Geniet samen met de familie van een heerlijk lang weekend weg. Rijdend langs de prachtige graafschappen met rijke historie is Kent de eerste county die je tegenkomt. De ondergaande zon vormt een warme gloed. Het idyllische dorpje komt in zicht. Een sprookjesachtige Engelse cottage in een vredige landtuin is het onderkomen. Warme bontplaids, grote koppen thee en een knisperend haardvuur maken de avonden lang en knus. Heerlijke ontbijtjes gevolgd door lange wandelingen.

Laat je met 36 Hedgeville Road inspireren door de warme Engelse kleuren en de zachte materialen. Warm wol en zacht fluweel in prachtige pastel- en poedertinten. Kleuren geschept uit de natuur, crème, zachtroze, wit, mauve en oud roze staan centraal in het kleurenpalet. Grove breisels, gebreid kant, wol en fluweel zijn de materialen die veelal terugkomen in dit najaarsthema. Geniet met de familie van een heerlijke herfstpicknick. Met de Austin er op uit, een mooie tocht langs de ruige kustlijnen.

 

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners