7078
Riverdale Miss Applepie
Gepubliceerd: 20-08-2013

Kaarsen in dromerige kleuren branden, het haardvuur knispert en de fluitketel laat weten dat het water kookt. De kussens op de bank zijn opgeklopt en de oude platenspeler is weer van zolder gehaald. Het ruikt heerlijk, de zelfgemaakte appeltaart is bijna klaar. Pantoffels uit, hakken aan, you are the real Miss Applepie!

De najaarscollectie Miss Applepie van Riverdale bevat de ingrediënten voor een winterse aankleding van je interieur. Warme kleuren als karamel, mokka en rozijntjesbruin voeren de boventoon waarbij een toefje cupcake pink en appeltjesrood zorgen voor een verfrissende touch. Combineer voor een huiselijk gevoel de verschillende formaten kussens met warme bontplaids op de bank en brand je kaarsen in de robuuste houten windlichten.

Met producten voor de keuken en de gedekte tafel spelen we in op de do-it-yourself kook- en baktrend. In een fashionable kookschort met bijpassende ovenwant bereid je in stijl die heerlijke appeltaart. De keuken kleed je aan met handige voorraadblikken in poedertinten en op het kookboekenstandaard pronkt grootmoedersrecept. Nieuw zijn de jumbo mokken, gebaksbordjes en het porseleinen taartplateau als aanvulling op het bestaande Riverdale servies.

inspiratiebrochures1.png

Andere hebbedingen in deze collectie zijn glazen XL flessen met vintage uitstraling, houten dienbladen in vele handige maten en vrolijke krijtborden in de vorm van onder andere een theepot.

P.S. De afgelopen najaar geïntroduceerde DAYS. verzorgingslijn is aangevuld met nieuw textiel in zacht- en knalroze en er is een uitbreiding op de succesvolle opbergmanden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide