5672
City Couture by Riverdale

New York, Londen, Parijs: in deze bruisende en chique steden waar het leven 24/7 doorgaat, is een loft dé plek om je terug te trekken. De collectie City Couture van Riverdale past perfect bij dit gevoel en maakt elk interieur fashionable, met een knipoog naar het dynamische, afwisselende stadsleven.

Downtown Glamour combineert veel ‘rustig’ wit met pittige accenten van paars en fuchsia tot een nonchalante ‘city’ stijl met klasse. Deze kleuren komen onder meer terug in de nieuwe two-tone-kaarsen. Oudroze en een meer tijdloze kleur roze verzachten deze spannende en elegante combinatie van kleuren. Matte windlichten en glanzende accessoires combineren schitterend en dragen bij aan een relaxte sfeer. De strak vormgegeven diffusers en kaarsenpotten van JOY. zijn een lust voor het oog en ruiken heerlijk. Relax and unwind.

Uptown Chic is ‘all about’ zwart-wit: hét statement in elk interieur. Haal Sex And The City in huis door de zinderende cocktail van trends: van zwart-witverpakkingen en de combinatie mat en glanzend tot de schitterende, grafische dessins met hartverwarmende ‘I love’-accenten. Comfortabele kussens met dessins, inspirerende teksten en glansrijke accenten nodigen uit om heerlijk op de sofa te chillen. De matte en zilveren windlichtjes zijn om verliefd op te worden; de lantaarns met ‘shutters’ zijn tijdloos chique. Good taste is never out of fashion.

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners