6446
City Couture by Riverdale
Gepubliceerd: 01-01-2013 Laatste update: 16-01-2023

New York, Londen, Parijs: in deze bruisende en chique steden waar het leven 24/7 doorgaat, is een loft dé plek om je terug te trekken. De collectie City Couture van Riverdale past perfect bij dit gevoel en maakt elk interieur fashionable, met een knipoog naar het dynamische, afwisselende stadsleven.

Downtown Glamour combineert veel ‘rustig’ wit met pittige accenten van paars en fuchsia tot een nonchalante ‘city’ stijl met klasse. Deze kleuren komen onder meer terug in de nieuwe two-tone-kaarsen. Oudroze en een meer tijdloze kleur roze verzachten deze spannende en elegante combinatie van kleuren. Matte windlichten en glanzende accessoires combineren schitterend en dragen bij aan een relaxte sfeer. De strak vormgegeven diffusers en kaarsenpotten van JOY. zijn een lust voor het oog en ruiken heerlijk. Relax and unwind.

Uptown Chic is ‘all about’ zwart-wit: hét statement in elk interieur. Haal Sex And The City in huis door de zinderende cocktail van trends: van zwart-witverpakkingen en de combinatie mat en glanzend tot de schitterende, grafische dessins met hartverwarmende ‘I love’-accenten. Comfortabele kussens met dessins, inspirerende teksten en glansrijke accenten nodigen uit om heerlijk op de sofa te chillen. De matte en zilveren windlichtjes zijn om verliefd op te worden; de lantaarns met ‘shutters’ zijn tijdloos chique. Good taste is never out of fashion.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide