5830
Riverdale Soul Nomads zomercollectie 2019
Gepubliceerd: 12-08-2019 Laatste update: 20-03-2022

Lentelicht, als een zucht van verlichting, de donkere periode achter ons latende, straalt het ons tegemoet. Thuis of fietsend door de straten, voelen we de flow van het voorjaar. Schouders omlaag, kin omhoog, diep inademen en met je ogen dicht de eerste zonnestralen op je gezicht voelen.

De vier natuurelementen water, lucht, aarde en vuur veranderen. Ze brengen harmonie en balans en onthullen de nieuwe energie die dit jaargetijde met zich meebrengt. Voorjaarsbloemen worden tevoorschijn getoverd en in een vaas met water op tafel gezet. Het huis en rondslingerende paperassen worden opgeruimd voor rust, overzicht en balans. Op de sofa liggen nieuwe kussens, net even iets anders. De één kiest voor helder wit, kalmerende grijstinten of wellicht romantisch poederroze. Rustige kleuren die passen bij de sereniteit van water, lucht, licht en filosofie. De ander kiest juist voor warme terracottatinten, de altijd inspirerende olijfgroentint of safari kaki. De kleuren van aarde, vuur en warme en rustieke elementen. Of we combineren de ene ruimte licht, de andere donker. Als een nomade in huis zoeken we de plek die past bij de gemoedstoestand van dat moment. Lente en zomer; refresh, rethink, renew. It’s time to make your soul happy and treasure what you love…

Soul Nomads, de spring-summer collection 2019, laat voelen hoe deze twee seizoenen nieuwe energie door het huis laat stromen. Passend bij de huidige tijdsgeest waarin we op zoek zijn naar diepgang, balans, rust en spiritualiteit. Door in de thema’s Philosophy en Elements de focus te leggen op de vier natuurelementen, ontsnappen we aan de drukte van de dagelijkse dingen. We geven een nieuwe betekenis aan thuis zijn, reizen, eten en fashion. Comfortabel, eenvoudig maar chic, ingetogen maar funky fashionable, harmonieus en tijdloos, allure met een knipoog. Set your mind at ease.

inspiratiebrochures1.png

De Soul Nomads collectie bestaat uit 4 onderliggende thema's:

Riverdale-voorjaar-2019-140.jpg

Riverdale-voorjaar-2019-132.jpg

Riverdale-voorjaar-2019-147.jpg

Elements
Etnisch, vintage en rustiek. Stijlen waar de elementen aarde en vuur in terugkomen. Warme woestijnkleuren als terracotta, kaki en kleitonen. In dit thema is de natuur de grootste bron van inspiratie. Samen met een mix aan culturele invloeden zorgt zij voor een huis waarbij de schoonheid ligt in het imperfecte, de toevallig ontstane compositie gebeeldhouwd door vondsten van reizen en het verleden. Kussens zijn gemaakt van onafgewerkte en vervaagde stoffen met franjes. Glazen windlichten zijn met de hand bewerkt. Een gouden touch, te zien in kaarsenstandaards en tafeltjes, gecombineerd met gevlochten manden en windlichten in natureltinten. When nature shows summer, nature shows off. Klik hier om de Riverdale woonaccessoires uit de serie Elements te shoppen .

Riverdale-voorjaar-2019-093.jpg

Riverdale-voorjaar-2019-004.jpg

Riverdale-voorjaar-2019-112.jpg

Philosophy
Kraakhelder wit gecombineerd met de kalmerende werking van grijstinten. De basis voor een living waarbij je rust en harmonie ervaart. Een sofa met een tijdloze ribstof in een antraciettint vormt de basis. Kaarsenstandaards van licht en donkergrijs marmer, vazen met een glanzend parelmoereffect, kussens in meerdere grijstinten, een spierwitte fauteuil en opengewerkte witte manden geven een ruimte rust, sereniteit en balans. Voor meer kleur kan Philosophy worden aangevuld met accessoires in een romantische poederroze tint. Please dream… Klik hier om de Riverdale woonaccessoires uit de serie Philosophy te shoppen .

Riverdale-voorjaar-2019-078.jpg

Riverdale-voorjaar-2019-068.jpg

Riverdale-voorjaar-2019-063.jpg

All White & Black
Spiritueel, helder en puur. Wit in het interieur geeft inzicht. Voeg zwart toe en het krijgt kracht. In All White & Black staan deze twee voor een fashion statement. Tijdloos als een kraakhelder wit overhemd en als een LBD. Met statement pieces als velvet zwarte eetkamerstoelen krijgt elke eetkamer de juiste ingetogen allure. Tweed en rib toegepast op fauteuils en kussens verfraaien elk boudoir. Strak vormgegeven tafeltjes en sidetables onderstrepen het stylishe karakter van zij die durven, Coco already said so. Klik hier om de Riverdale woonaccessoires uit de serie All White & Black te shoppen. 

Riverdale-voorjaar-2019-125.jpg

Riverdale-voorjaar-2019-123.jpg

Riverdale-voorjaar-2019-226.jpg

Boho
Ongedwongen & bohémienne. Deze stijl is elke zomer een bron van inspiratie. Holiday thoughts only, friends around and celebrate life. Met de accessoires uit de Boho collectie krijgt elke living of tuin dit ultieme gevoel. Wild, barefoot & free. Klik hier om de Riverdale woonaccessoires uit de serie Boho te shoppen .

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide