2411
Riverdale

Onze voorliefde voor oranje wordt dit jaar extra geprikkeld. Natuurlijk op Koninginnedag. Maar ook tijdens zwoele zomeravonden in juni, wanneer iedereen samen met vrienden of familie kijkt naar het EK voetbal. Genieten van de ouderwets gezellige sfeer en samen de spanning ervaren: de collectie In love with orange draagt bij aan die heerlijke beleving.

Sfeeraccenten
Denk hierbij aan koude drankjes, geserveerd in houders met oranje accenten. Hollandse Goudse, prachtig gepresenteerd op witte schalen met oranje tekstaccenten en bijpassende servetten. Oranje windlichten en - natuurlijk - heel veel hartjes: met fijne, oranje-witte ruitjes, in het wit met n subtiel, oranje accent, of juist in stoer rood-wit-blauw. Iedereen houdt van oranje!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide