35234
Riverdale Grand Café
Gepubliceerd: 19-08-2014 Laatste update: 28-07-2019

Het najaar is begonnen; het regent onophoudelijk en bladeren vliegen door de lucht. Iedereen die buiten is, wil maar één ding: zo snel mogelijk naar binnen. Want daar is het warm en behaaglijk. Kaarsjes branden en op de achtergrond klinkt jazzy muziek. Bij dit weer hoort dat speciale bruine biertje en lekker eten met vrienden. Wat is het binnen toch groots genieten als het buiten bar en boos is. Welkom in het Grand Café!

Op het menu van de najaarscollectie van Riverdale staan maar liefst vierhonderd nieuwe items. Hierbij is gekozen voor mooie ingetogen kleuren en prachtige texturen. Warme tinten, stoere materialen en robuuste vormen; hiermee kan thuis het echte Grand Café gevoel worden gecreëerd.

Materialen als rotan, glas, touw, wol, leer, metaal en hout geven de collectie een natuurlijke volwassen uitstraling. Ook zal de kleur greige, een mix tussen beige en grijs, je niet ontgaan. Het loopt als een rode draad door de hele collectie en is verwerkt in verschillende accessoires als windlichten, manden en sfeerlichtjes. Voor een beetje kleur in je interieur is dit jaar gekozen voor Dutch Blue. Verwerkt in diverse opbergmanden en aardewerk vazen. Een echte eyecatcher is het vintage stoeltje met bijpassende poef.Voor een beetje warmte in huis zijn er kussens en plaids in diverse stoffen en texturen. Van imitatieleer tot fluffy wol, breisels en jersey, dé trend van dit najaar. Effen of met een mooie print, combineer ze naar hartenlust.

Vernieuwend dit jaar zijn de inspirerende labels die we hebben toegevoegd aan verschillende producten. Zo vergroten we nog meer het cadeaugehalte en de beleving. Zintuigen worden geprikkeld door diffusers met geuren als Misty Morning en Black Forest. Een leuk detail is ook hier het stoffen label op de diffuser.

Voor de kookliefhebbers en verzamelaars van ons servies is er goed nieuws; het servies is uitgebreid. Zo zijn er nieuwe grote schalen voor chips, popcorn, salade en pasta en zal het volledige basisservies ook in het effenwit verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er een kleine selectie van basisitems in het matzwart toegevoegd. Alle producten zijn onderling goed te combineren en maken van elke gedekte tafel een feest.

Kortom deze najaarscollectie van Riverdale heeft de perfecte ingrediënten om thuis het Grand Café te creëren.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide