2325
Riverdale herfst/winter collectie 2019

Fashion heeft nog nooit zo in het teken gestaan van vrouwelijkheid. Elegant, stijlvol, stylish en decoratief, van high heels tot velvet kussens op een classy sofa, van een chique dinertafel tot een kimono met bloemenpatroon. De vrouwelijke touch maakt carrière. Dit komt in al zijn schoonheid naar voren door ronde vormen, rijkelijke dessinering en krachtige vrouwelijke tinten afgewisseld met zachte poederachtige nuances, want de vrouw heeft dat alles in zich, kracht versus zacht.

Fashion wordt overladen door de mooiste sieraden, ook interiorfashion. Elk object mag een sieraad worden genoemd. De sidetable in goudtint in art-decostijl doet net zoveel voor een livingroom als een 18-karaats ring doet voor een sierlijke vrouwenhand. Elke vrouw verdient haar eigen Boudoir, vol met spiegels, parfum, high heels, sophisticated lingerie, stijlvolle jurken met matching clutches en make-up all over. Endless in style! Be extravagant!

De autumn/winter 2018-2019 van Riverdale heeft naar aanleding van dit nieuwe vrouwelijk tijdperk de krachtige naam Boudoir Extravaganza gekregen. De collectie is verdeeld in vier stijlthema’s.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Riverdale-najaar-2019-128.jpg

FEMME FATALE
Kracht en finesse komen samen in Femme Fatale. De gewaagde combinatie van een donkerblauwe velvet bank en een gitzwarte salontafel verbaast elke gast. Maar wanneer men verder kijkt, ziet men de finesse, de vrouwelijke details. Ranke kandelaren, fashionbooks en velvet kussens laten doorschemeren dat hier wel degelijk een vrouwelijke hand aan ten grondslag ligt. Ogenschijnlijk zakelijk maar o zo féminine, dat is Femme Fatale.

Riverdale-najaar-2019-057.jpg

LADY BOUDOIR
Dit thema, waarin oxblood, burgundy tinten en nuances in roze worden versterkt door goud, betovert, verwondert en verleidt elk verblijf in huis. Hier horen velvet zachte kussens, vazen vol rozen en snuisterijen op elk verborgen plekje. Kaarsen branden omdat dit licht de ruimte mysterieus en mooier maakt. Diffusers met karakteristieke geuren als Oud en Bergamot verrijken de sfeer. In Lady Boudoir pakt elke vrouw haar moment voor zichzelf

Riverdale-najaar-2019-047.jpg

MADAME BOURBON
De gastvrouw in elke vrouw. Zij komt naar voren in Madame Bourbon. Warmte en ontspanning zijn hier terug te vinden. En luxe. Want een goede bourbon verrijkt elke mooie herfstavond. Tijdloos door natuurtinten, licht beige en forestgreen. zonder ergens een tikkeltje te pronken. Hoe sophisticated en classy doet zij dat met een prachtige donkergroen velvet loungebank, subtiel gedecoreerd door de oppervlaktes te capitonneren. Stoere fauteuils van subtiel formaat gemaakt in hout met groene lederen zitting maken dat ook de man zich hier welkom voelt en zich bij binnenkomst de geur van een mooie Bourbon laat verwarmen.

Riverdale-najaar-2019-067.jpg

ALL NATURAL & BLACK
De basis, tijdloos en altijd vrouwelijk. Dat is elk seizoen het doel van All Natural & Black. Black is never out of style. Dit keer is deze basis van Riverdale uitgebreid met een brede selectie aan prachtige dinerkamerstoelen. Van leer in greige en zwart tot zwart hout met een tweed zitting. Trés Chanel! Leer maakt deze winter een stijlvolle comeback. Zowel in de kledingkast van de vrouw als in het interieur…leer liefde.

Klik hier om de nieuwste items van Riverdale te shoppen

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners