17638
Herfst - winter collectie Riverdale 2018 - 2019
Gepubliceerd: 27-08-2018 Laatste update: 28-07-2019

Fashion heeft nog nooit zo in het teken gestaan van vrouwelijkheid. Elegant, stijlvol, stylish en decoratief, van high heels tot velvet kussens op een classy sofa, van een chique dinertafel tot een kimono met bloemenpatroon.

 

De vrouwelijke touch maakt carrière. Dit komt in al zijn schoonheid naar voren door ronde vormen, rijkelijke dessinering en krachtige vrouwelijke tinten afgewisseld met zachte poederachtige nuances, want de vrouw heeft dat alles in zich, kracht versus zacht. Fashion wordt overladen door de mooiste sieraden, ook interiorfashion. Elk object mag een sieraad worden genoemd. De sidetable in goudtint in art-decostijl doet net zoveel voor een livingroom als een 18-karaats ring doet voor een sierlijke vrouwenhand. Elke vrouw verdient haar eigen Boudoir, vol met spiegels, parfum, high heels, sophisticated lingerie, stijlvolle jurken met matching clutches en make-up all over. Endless in style! Be extravagant!a

De autumn/winter 2018-2019 van Riverdale heeft naar aanleding van dit nieuwe vrouwelijk tijdperk de krachtige naam Boudoir Extravaganza gekregen. De collectie is verdeeld in vier stijlthema’s.

FEMME FATALE

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-104.png


Kracht en finesse komen samen in Femme Fatale. De gewaagde combinatie van een donkerblauwe velvet bank en een gitzwarte salontafel verbaast elke gast. Maar wanneer men verder kijkt, ziet men de finesse, de vrouwelijke details. Ranke kandelaren, fashionbooks en velvet kussens laten doorschemeren dat hier wel degelijk een vrouwelijke hand aan ten grondslag ligt. Ogenschijnlijk zakelijk maar o zo féminine, dat is Femme Fatale.

LADY BOUDOIR

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-111.png

Dit thema, waarin oxblood, burgundy tinten en nuances in roze worden versterkt door goud, betovert, verwondert en verleidt elk verblijf in huis. Hier horen velvet zachte kussens, vazen vol rozen en snuisterijen op elk verborgen plekje. Kaarsen branden omdat dit licht de ruimte mysterieus en mooier maakt. Diffusers met karakteristieke geuren als Oud en Bergamot verrijken de sfeer. In Lady Boudoir pakt elke vrouw haar moment voor zichzelf.

MADAME BOURBON

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-233.png

De gastvrouw in elke vrouw. Zij komt naar voren in Madame Bourbon. Warmte en ontspanning zijn hier terug te vinden. En luxe. Want een goede bourbon verrijkt elke mooie herfstavond. Tijdloos door natuurtinten, licht beige en forestgreen. zonder ergens een tikkeltje te pronken. Hoe sophisticated en classy doet zij dat met een prachtige donkergroen velvet loungebank, subtiel gedecoreerd door de oppervlaktes te capitonneren. Stoere fauteuils van subtiel formaat gemaakt in hout met groene lederen zitting maken dat ook de man zich hier welkom voelt en zich bij binnenkomst de geur van een mooie Bourbon laat verwarmen.

ALL NATURAL & BLACK

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-045.png

De basis, tijdloos en altijd vrouwelijk. Dat is elk seizoen het doel van All Natural & Black. Black is never out of style. Dit keer is deze basis van Riverdale uitgebreid met een brede selectie aan prachtige dinerkamerstoelen. Van leer in greige en zwart tot zwart hout met een tweed zitting. Trés Chanel! Leer maakt deze winter een stijlvolle comeback. Zowel in de kledingkast van de vrouw als in het interieur…leer liefde.

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-007.png

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-019.png

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-166.png

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-186.png

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-154.png

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-043.png

riverdale-woonaccessoires-najaar-winter-2018-027.png

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide