3435
Nieuw: IKEA OMEDLEBAR
Gepubliceerd: 26-02-2018

Spraakmakend, edgy en over the top: IKEA en modeactiviste Bea Åkerlund lanceren een limited collectie waar de glamour en energie vanaf spat. De ontwerpster en styliste van popsterren als Beyoncé en Lady Gaga laat voor het eerst haar magie los op de interieurwereld. Het resultaat: OMEDELBAR, een collectie met 35 excentrieke producten, waarbij alles draait om creativiteit en individualisme. Van grote glazen hoeden tot lipvormige kussens en een 3D-geprinte hand voor je sieraden. De limited collectie is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij alle IKEA winkels.

 

Niets is wat het lijkt Niets is wat het lijkt in de OMEDELBAR collectie. Deze hoge hoed, rijglaars en kroon zijn niet om aan te trekken, maar doen dienst als vaas of schaal. Wat modeaccessoires doen voor een outfit, doen deze items voor je interieur.

ikea-OMEDLEBAR-11.jpg

Ster in je eigen kleedkamer
Wees de ster in je eigen kleedkamer. Laat je kleding, accessoires en persoonlijkheid zien met het industriële gouden kledingrek, bijpassende kleerhangers, stijlvolle schoenenboxen en zwart-wit gestreepte opbergdozen.

03_PH148561_c.jpg

03_PH148582_d.jpg

B. who you are
Toon je ware aard, wat de rest van de wereld ook denkt. Het motto van Bea Åkerlund is dan ook ‘B. who you are’. Deze ledlamp herinnert je daar elke dag aan. Voeg glamour toe met de lichtgevende “designertas” en klassieke zwarte hanglampen.

IKEA-EN-MODEACTIVISTE-BEA-AKERLUND-16.jpg

Fashionable fauteuil
Bea Åkerlund brengt de mode- en interieurwereld op geheel eigen wijze samen. Neem de fashionable fauteuil met stoere gouden studs en rijgveters. Maak af met de bijpassende poef met opbergruimte.

ikea-OMEDLEBAR-16.jpg

3D-geprint
Een zwart handje of een gouden zakhorloge aan de muur? Alles kan in de wereld van OMEDELBAR. De hand laat niet alleen je sieraden schitteren, maar is ook het eerste 3D-geprinte product van IKEA dat op grote schaal is geproduceerd.

IKEA-EN-MODEACTIVISTE-BEA-AKERLUND-36.jpg

Kus me
Je herkent Bea Åkerlund aan haar rode lippen. Haar signature look schittert op dekbedovertrekken en bijpassende kussens. Maak af met een kleed in panterprint en opvallend behang en je slaapkamer zal nooit meer hetzelfde zijn. .

 

ikea-OMEDLEBAR-12.jpg

 

ikea-OMEDLEBAR-24.jpg

ikea-OMEDLEBAR-03.jpg

ikea-OMEDLEBAR-23.jpg

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide