3763
Lentekriebels met HEMA
Gepubliceerd: 15-03-2018 Laatste update: 16-03-2018

Ja ja, het is bijna weer zover, nog een paar nachtjes slapen en dan is het officieel lente! We hebben stiekem al een klein voorproefje gehad toen de temperaturen ineens van onder nul naar boven de 10 graden stegen. Heerlijk! Op zulke dagen ruik je het voorjaar en kunnen we niet wachten totdat de lente zijn beste beentje weer voorzet. Want lente betekend niet alleen heerlijk weer buiten maar ook binnen krijgen we zin om het interieur in lentesfeer onder te dompelen. Gelukkig hoeven we hier niet mee te wachten tot de lente begint want wij hebben de nieuwe voorjaarscollectie van HEMA al gespot!

 

Als je een beetje op de hoogte bent van de kleurtrends 2018 dan weet je dat de zachte pastelkleuren weer helemaal hot zijn! Deze trendkleuren zoals roze, pastelgroen en lichtblauw zien we dan ook uitbundig verschijnen in de wooncollectie van HEMA. Maar ook tropische tinten en het altijd stijlvolle zwart wit thema is volop verkrijgbaar.

inspiratiebrochures1.png

hema-voorjaar-lente-collectie-02.jpg

We zien kussens in ontelbare kleurtinten en plaids met prachtige prints. Met het beddengoed waan je je in een tropisch paradijs met een azuurblauwe zee. Of kom helemaal tot rust in een roze oase en verblijd jezelf met grappige kussentjes met een vrolijke tekst.

hema-vaas-tulpen.jpg

Ook groen in huis is een woontrend die zich maar blijft voortzetten en gelukkig maar ook want planten zijn gezond en geven een aangename sfeer. Dus we haasten ons naar het tuincentrum voor mooie planten en leven ons uit met de collectie potjes en vaasjes van HEMA om onze nieuwe groene vrienden lekker in te kunnen verwennen.

SZ000610---HW-wk112018-(9).jpg

En alsof het allemaal nog niet genoeg is kunnen we ook onze keuken voorzien van een lentemetamorfose want HEMA heeft het mooiste keukentextiel in alle trendy kleuren voorzien van een gezellige print.

SZ000610---HW-wk112018-(4).jpg

Enne, je hoeft de deur natuurlijk helemaal niet uit voor al dit moois... je kan gewoon lekker uit je bol gaan in de HEMA webshop. Scharrel daar al jou nieuwe woonitems gemakkelijk bij elkaar en binnen no time is het lente bij jou thuis! In week 12 tot en met week 15 ontvang je 15% korting op woonaccessoires bij HEMA. Gebruik hiervoor de kortingscode: goedwonen

hema-voorjaar-lente-collectie-20.jpg

 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide