1252
IKEA kerstcollectie 2014

Een kerstboom vol dieren, duurzame led-verlichting en een traditionele Zweedse kerstgeit. De nieuwe kerstcollectie van IKEA laat je huis stralen. Leef je uit met decoraties en verlichting in klassiek rood en wit met een vleugje goud en zilver. De nieuwe collectie is vanaf oktober verkrijgbaar. Fijne feestdagen!

Julbock
In Zweden werden kerstcadeautjes vroeger door de Julbock gebracht. Hoewel deze kerstgeit al een tijdje plaats heeft gemaakt voor de rendieren van de Kerstman, zie je de Julbock in Zweden nog overal terug als kerstversiering. Haal een stukje Zweedse traditie in huis met de stoffen VINTERMYS decoratie.

Duurzame kerst
Laat je huis duurzaam stralen met STRÅLA decoratieve led-verlichting. Zoals het speciale kleed met led-verlichting in de vorm van sneeuwklokjes voor onder de kerstboom. Led-lampen verbruiken tot 85% minder energie dan gloeilampen en branden tot 20 jaar lang.

hendersmagazinebanner.png

Alternatieve kerstboom
Geen ruimte voor een kerstboom? De STRÅLA decoratie van massief grenen biedt een bijzonder alternatief. De led-verlichting zorgt voor warmte en gezelligheid in huis.

BeestenboelHet wordt een beestenboel in de boom met de VINTERMYS decoraties van IKEA. De geometrische vossen en uilen in wit en goud zijn echte blikvangers.

Sfeermakers
De STRÅLA lantaarns met led-verlichting zijn echte sfeermakers. Zet de lantaarns in de vensterbank, op de eettafel of hang ze aan de verwarming. Combineer verschillende formaten voor een speels effect.

Silhouet
Visite kan je huis niet missen met de STRÅLA decoratieve led-verlichting in de vensterbank. Doe het licht aan om het dorp tot leven te brengen en creëer een prachtig silhouet.

Leef je uit
Ga je voor een kerstboom met uilen, sneeuwvlokken of notenkrakers? Of gewoon allemaal? Leef je uit met de VINTERMYS decoraties.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners