3019
IKEA INNEHALLSRIK
Gepubliceerd: 20-01-2018

Heb je in april 2018 een tripje naar Engeland op de agenda staan neem dan ook eens een bezoekje aan de Engelse IKEA. In enkele vestigingen in Engeland is de limited collectie INNEHALLSRIK verkrijgbaar. 

 

De INNEHÅLLSRIK-collectie is de zevende gelimiteerde collectie die mede gecreëerd is door bekwame vrouwelijke ambachtslieden in India. INNEHÅLLSRIK is gemaakt van natuurlijke materialen en traditioneel handwerk, zoals handgeweven bananenvezelmanden en met de hand geborduurde dekens, handdoeken en kussenhoezen.

inspiratiebrochures1.png

ikea-INNEHALLSRIK-41.jpg

Door samen te werken met sociale ondernemers creëert IKEA banen voor getalenteerde vrouwen in delen van de wereld waar het hard nodig is. Het initiatief stelt vrouwen in staat om een beter dagelijks leven voor zichzelf en hun gemeenschap te creeeren. Het creëert niet alleen banen, maar ook zelfvertrouwen, trots, positiviteit en verandering.

INNEHALLSRIK is vanaf begin april 2018 in beperkte oplage verkrijgbaar bij IKEA in Engeland te weten Wembley, Southampton, Tottenham, Leeds en Lakeside.

ikea-INNEHALLSRIK-22.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-25.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-27.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-30.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-29.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-31.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-34.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-36.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-37.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-39.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-19.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-20.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide