2854
IKEA INNEHALLSRIK

Heb je in april 2018 een tripje naar Engeland op de agenda staan neem dan ook eens een bezoekje aan de Engelse IKEA. In enkele vestigingen in Engeland is de limited collectie INNEHALLSRIK verkrijgbaar. 

 

De INNEHÅLLSRIK-collectie is de zevende gelimiteerde collectie die mede gecreëerd is door bekwame vrouwelijke ambachtslieden in India. INNEHÅLLSRIK is gemaakt van natuurlijke materialen en traditioneel handwerk, zoals handgeweven bananenvezelmanden en met de hand geborduurde dekens, handdoeken en kussenhoezen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

ikea-INNEHALLSRIK-41.jpg

Door samen te werken met sociale ondernemers creëert IKEA banen voor getalenteerde vrouwen in delen van de wereld waar het hard nodig is. Het initiatief stelt vrouwen in staat om een beter dagelijks leven voor zichzelf en hun gemeenschap te creeeren. Het creëert niet alleen banen, maar ook zelfvertrouwen, trots, positiviteit en verandering.

INNEHALLSRIK is vanaf begin april 2018 in beperkte oplage verkrijgbaar bij IKEA in Engeland te weten Wembley, Southampton, Tottenham, Leeds en Lakeside.

ikea-INNEHALLSRIK-22.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-25.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-27.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-30.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-29.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-31.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-34.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-36.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-37.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-39.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-19.jpg

ikea-INNEHALLSRIK-20.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners