244
IKEA en Raw Color: Een kleurrijke samensmelting
Gepubliceerd: 19-03-2024

IKEA heeft de krachten gebundeld met het dynamische Eindhovense ontwerpduo Raw Color om ons te verrassen met de opwindende TESAMMANS collectie. Deze bijzondere samenwerking belichaamt een fusie van functionaliteit en esthetiek, met een nadrukkelijke focus op het spel van kleuren. De collectie, die bestaat uit meubels, textiel en woonaccessoires, brengt een spectrum van levendige tinten en verrassende kleurcombinaties in huis, allemaal gesigneerd met de kenmerkende stijl van Raw Color: abstract, strak en vol kleur.

Het creatieve brein achter Raw Color

Sinds de oprichting in 2008 door Daniera ter Haar en Christoph Brach, na hun ontmoeting op de Design Academy Eindhoven, heeft Raw Color de wereld van design voortdurend verrijkt met hun unieke benadering van kleur. Het duo, beroemd om hun onconventionele kleurenschema's en het vermogen om kleur, materiaal en vorm op een innovatieve manier te combineren, heeft hun werk wereldwijd tentoongesteld. Hun samenwerking met IKEA markeert een belangrijke mijlpaal, die hen in staat stelt hun kleurrijke visie op een alledaagse schaal te delen.

Kleurrijk wonen met TESAMMANS

De TESAMMANS collectie is een getuigenis van hoe alledaagse voorwerpen getransformeerd kunnen worden in iets buitengewoons. Deze serie laat zien hoe het inzicht van IKEA in praktisch wonen harmonieus samenkomt met de artistieke expressie van Raw Color. Van een plaid dat meer kleuren verbergt dan op het eerste gezicht lijkt, tot een bijzettafel die speelsheid uitstraalt; elk item in de collectie is een statement piece dat elk interieur opfleurt.

inspiratiebrochures1.png

Interactie en harmonie in kleur

Raw Color gelooft dat kleuren alleen in samenhang met elkaar hun volle potentieel bereiken. Dit principe is duidelijk zichtbaar in de TESAMMANS collectie, waarbij gedurfde en zachte kleuren samenkomen om een levendige dialoog te vormen. Het resultaat is een reeks producten die, ondanks hun diverse kleurenpalet, een gecoördineerde en harmonieuze uitstraling hebben. Functioneel design gaat hand in hand met esthetische schoonheid, wat resulteert in items die niet alleen het oog strelen maar ook praktisch zijn in het dagelijks gebruik.

Wonenonline_website_artikel_afbeelding.png

Vier het leven in kleur

TESAMMANS nodigt uit om het dagelijkse leven thuis te vieren met kleur. Of het nu gaat om een feestelijk gedekte tafel met vrolijk gekleurde stoffen, schitterende glazen die het licht vangen, of een lampenkap die speelt met licht en schaduw; elk element van de collectie draagt bij aan een levendige en warme huiselijke sfeer. De collectie benadrukt hoe kleur en design samen kunnen komen om van elk moment thuis een bijzondere ervaring te maken.

ikea-tesammans_2.png

Verkrijgbaarheid van de collectie De TESAMMANS collectie is een beperkte uitgave die exclusiviteit en innovatie naar de voorgrond brengt. Beschikbaar in geselecteerde IKEA winkels in Eindhoven, Delft, en Amsterdam, biedt deze collectie een unieke kans om je huis te verrijken met items die design en kleur op een nieuwe manier benaderen.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide