2237
Ikea Chalet

Trek je tijdens de koude winterdagen terug in de warmte van een gezellige berghut met de CHALET II collectie van IKEA. Dankzij deze limited edition collectie waan je je in een romantisch chalet zonder er een meter voor te hoeven klimmen. Van knusse plaids tot zachte kussens, dampende thee uit stijlvolle mokken en romantisch kaarslicht. De nieuwe collectie is vanaf 24 november 2014 verkrijgbaar in alle winkels.

Zachte natuurtinten
Van een rendierprint tot een gezellige ruit. De CHALET collectie zit vol zachte kussens in natuurtinten.

Snacken
Een knusse avond is niet compleet zonder hapjes en drankjes. Serveer je snacks in stijl in de SOLRÖK kommen, gemaakt van veldspaatporselein bestand tegen stoten en slijtvast. Verras je bezoek met het PEPPERKAKA huis gemaakt van peperkoek.

Warmhouder
Tijdens koude winternachten houdt het SOLRÖK beddengoed je gegarandeerd warm.

In de hoofdrol
In de CHALET II collectie is een hoofdrol weggelegd voor het rendier. Laat hem bijvoorbeeld schitteren aan de muur.

Romantisch kaarslicht
Een romantisch chalet is niet compleet zonder kaarslicht. Met de SMAKLÖS kandelaar creëer je in een handomdraai sfeer in huis.

Goedemorgen
Een dag in de bergen vraagt om een stevig ontbijt. Serveer je broodjes ’s ochtends in de SOLRÖK broodmand en drink dampende thee uit de bijpassende mokken.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide