1784
Get Fresh, Go for Taiwan!
Gepubliceerd: 26-10-2021

We hebben het er hier eerder ook over gehad en de verwachtingen waren dan ook hooggespannen maar we kunnen concluderen; Die verwachtingen zijn waargemaakt! Nu vraag jij je af, waarover? Nou, over Fresh Taiwan. Mocht je het gemist hebben wij leggen het nog uit en laten je zien wat ze recent hebben gelanceerd.

Fresh je geheugen even op

Bij Fresh Taiwan treffen wij een verzameling van innovatieve, creatieve en bovenal práchtige producten van zeer diverse merken. Eén ding hebben ze gemeen, ze komen allemaal uit Taiwan. En waar je misschien denkt aan 10 stuks voor een euro en massa is kassa waar het aankomt op Taiwan, dan zit je bij Fresh Taiwan fout.

Voor alle producten geldt dat deze stuk voor stuk met zorg, precieze én aandacht zijn vormgegeven en ontwikkeld. Het betreffen lifestyle producten in zeer uiteenlopende categorieën. Van handige tools voor op je werkkamer tot stijlvolle horloges. De expertise van de ontwerpers staat altijd hierbij centraal.

inspiratiebrochures1.png

Sfeerbeeld1liggend_kopiëren.jpg

Fresh Taiwan, dat hebben we gemerkt

Onder Fresh Taiwan vallen verschillende merken, sommige wat bekender en andere echt nieuwe sterren aan het firmament. Namen als 22studio, Greenroom, Papershoot en Novium zijn verantwoordelijk voor al dit moois. Om de komst naar Nederland een kickstart te geven was Fresh Taiwan onlangs deelnemer bij de ShowUp beurs. Hier hebben zij met een greep uit de collectie zich gepresenteerd als nieuwe speler op de markt in Nederland. En wij zijn met hun komst maar wat blij!

Sfeerbeeld4liggend_kopiëren.jpg

Over de prijs valt niet te twisten

Dat het zeker geen massa is kassa-producten zijn, dat ademt ieder product uit. Maar dat je meteen de hoofdprijs betaalt zoals bij ware designer items, dat is dan ook weer zeker niet het geval. Doordat het nog een relatief nieuw concept is, tik je dus voor een aantrekkelijke prijs een prachtig design product op de kop. Wij raden je dan ook zeker aan snel een kijkje te nemen.

Wij vinden dit concept ook ideaal wanneer wij een cadeau nodig hebben maar een tikje inspiratieloos zijn. Want inspiratie, dat krijg je meteen wanneer je de webshop of Instagram bezoekt. En benieuwd naar een impressie van dit alles? Kijk dan vooral ook even naar de recap van de deelname van Fresh Taiwan aan het ShopwUp event. Pas op; Ook hier geldt het shopgevaar! Te veel moois. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide