1430
Geometrische woontrend
Gepubliceerd: 12-11-2015 Laatste update: 11-06-2023

Rekenen was nog nooit zo leuk want dit najaar zijn het de geometrische vormen die de trend zetten voor het interieur! Experimenteer met hoekige vormen in contrasterende kleuren en je interieur krijgt al snel een speelse uitstraling.

Zoek naar nieuwe manieren om te decoreren bij de geometrische woontrend. Voor elke woonstijl, van klassiek tot modern is er leuke, betaalbare woondeco met grafische prints en speelse lijnen verkrijgbaar. Je treft ze aan op kussens, plantenhangers, tafeltjes en lampen.

Geometrische vormen lijken soms echt voor beweging te zorgen. Ze zijn niet alleen goed te combineren maar lijken ook ruimtes te vergroten en met elkaar te verbinden.

Wil je het groots aanpakken en ga je voor echte dynamiek in je interieur dan is er volop keuze in grafisch behang en vloerkleden met een optisch lijnenspel. Of waag jezelf nog een stapje verder en kies voor verlichting met een geometrisch ontwerp. Voor wie het liever wat rustiger houd is een enkel item met een geometrische print al voldoende om een ruimte levendiger te maken.

Kortom, dit najaar maak jij de mooiste patronen door te spelen met wiskundige vormen zoals ruiten en driehoeken en benadruk je de speelse sfeer extra door hier en daar een ronde vorm toe te voegen. 

Wie zei dat wiskunde saai is?

 


wonenonline
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide