Sommige nieuwkomers maken direct indruk. Van een superzachte Original zitzak en aanstekelijke kandelaars tot een wel heel vernuftige tafellamp.

 

fatboy-teddy0.jpg

ORIGINAL SLIM TEDDY

Slim Teddy is Fatboy's nieuwste variant op de welbekende Original. Een zitzak met een hoge aaibaarheidsfactor dankzij zijn dikke, zachte vacht. Onweerstaanbaar om eens lekker in weg te zakken. Slim Teddy is verkrijgbaar in zes trendy kleuren en is geschikt voor iedere loungeplek binnenshuis.

FATBOY_Candolls_Anthracite_Green-envy_White_DESK.jpg

CANDOLLS

Maak kennis met deze vrolijke kandelaars en hun kwispelende vlam. Candolls is de hondstrouwe tafeldecoratie die verwijst naar Fatboy's kingsize opblaasdieren. Deze komt in twee soorten: de teckel-achtige Can-Dog en de poedeleske Can-Dolly, beide verkrijgbaar in diverse hedendaagse kleuren.

FATBOY_Tjoepke-Grey-blue_Info-beeld_1200x1200.jpg

TJOEPKE

Met een kras- en waterbestendige oplaadbare LED-lamp heeft Fatboy hét item voor lange zomeravonden. Schakel Tjoepke in door hem om te draaien en ontdek een compacte lamp die niet alleen helder wit licht, maar ook instelbaar warm licht of een flakkerend kaarslichteffect geeft.

FATBOY_banner_Bakkes_Emerald-Green2_vierkant.jpg

BAKKES

Wat krijg je wanneer je een bijzettafel met een plantenpot combineert? Dat is Bakkes, een unieke plantentafel verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Het ontwerp voor Bakkes ontwikkelde Fatboy in samenwerking met het Nederlandse duo Kranen/Gille. Net als Fatboy zijn zij altijd op zoek naar het volgende design-icoon.

Ook leuk om te lezen