1742
Een warme winter met Precious Purity van Rivièra Maison
Gepubliceerd: 23-09-2021 Laatste update: 20-09-2021

Puur, sereen en warm. Dat zijn de woorden waar wij de wintercollectie Precious Purity het beste mee kunnen omschrijven. Deze collectie is onlangs gelanceerd door het gerenommeerde lifestyle & living merk Rivièra Maison. Een merk wat door jarenlange ervaring als geen ander weet een sfeer neer te zetten met behoud van eigen signatuur. Alle elementen om de winter te voorzien van een extra dosis sfeer komen terug in de onlangs uitgebrachte Precious Purity lijn.

Zachte kleuren, vrouwelijke lijnen

Knusse lange avonden met je dierbaren en warmte creëren door lange diners begint bij het leggen van een solide en warme basis in je huis. Terug naar je innerlijke zelf,  momenten van reflectie en tijd nemen voor de essentiële zaken in het leven. Dit alles doe je het krachtigste door te beginnen vanuit een rust. Een basis die gebaseerd is op zachte materialen, verschillende texturen en organische ontwerpen. Dit alles in combinatie met lichte kleuren, waarbij nude tinten als uitgangspunt dienen. Beige, gebroken wit en karamel. Ook het gebruik van zwarte accenten, een kleine sparkle van zilver en ook sneeuwwitte tinten passen binnen deze Precious Purity lijn.

Zeg het met woorden

De Rivièra Maison touch en feel zien wij terug in de mooie teksten en woorden die zij op de producten hebben gebruikt. Deze signatuur van hun hand is typerend en een trend die we door anderen veelvuldig overgenomen zien worden. De liefde wordt niet alleen geuit aan de hand van woorden, ook de liefdevolle en soms grappige vormen dragen hieraan bij. Denk aan hartvormige schalen en schattige accenten zoals het gebruik van subtiele strikjes.

woonstijlen-e-book.png

Mix en match

Doordat het kleurenpallet met grote nauwkeurigheid is samengesteld, kun je hierbinnen eenvoudig combineren zonder dat er onrust ontstaat. Het gebruik van verschillende texturen zorgt in deze basis van rustige kleuren voor diepere lagen. Deze texturen worden vertaald in stoffen als velvet, rib, nep bond en warm teddy.

De collectie omvat zeer uiteenlopende producten, van kussenslopen tot glaswerk. Ook de etagères zien wij zo terug bij ons aan het kerstdiner evenals de lantaarns. Deze zorgen voor het nodige licht in de meest donkere dagen. Ook de praktische maar stijlvolle rotan opbergboxen en manden verwelkomen wij graag deze winter.

Maak deze winter warm

Geef deze winter niet alleen een warm tintje door de verwarming een standje hoger te draaien, maar vertaal dit naar de algehele sfeer en feel in je huis door Rivièra Maison deze winter te verwelkomen. De PreciousPurity collectie is hierbij alles wat je nodig hebt. Wij kunnen niet wachten totdat de eerste sneeuwvlokjes neer gaan dwarrelen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide