1291
Een foto in glas staat in elk interieur
Gepubliceerd: 16-09-2021

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Met een foto reis je terug in de tijd en kan je je mooie herinneringen voor de geest halen. Een foto in glas is dan ook een erg mooi accessoire dat in elk huishouden past. Dit unieke concept laat elke afbeelding volledig tot zijn recht komen en zorgt ervoor dat de foto op geen enkel moment vervaagt.

Wat is een foto in glas?

Een foto in glas is niet meer dan een afdruk die in kristalglas afgebeeld wordt. Door middel van geavanceerde lasermachines en gespecialiseerde lasertechnieken wordt de foto in zuiver kristalglas gelaserd. De speciale glans van het kristalglas zorgt ervoor dat elke foto mooi tot zijn recht komt. Het glas is kleurloos en elke foto wordt dan ook in zwart-wit afgebeeld. Het beste resultaat wordt bereikt met portretfoto’s op een zwarte achtergrond. Ook andere foto’s kunnen echter zonder problemen in glas afgebeeld worden. De achtergrond wordt in dit geval vaak weggewerkt om een mooi transparant effect te bekomen.

De verschillende mogelijkheden van All-in Crystal

All-in Crystal is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in foto’s in glas. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan, gaande van 2D foto’s tot 3D afbeeldingen en foto’s met LED verlichting. Bij een tweedimensionale foto zie je vanaf de zijkant enkel een heel dunne lijn. Om de foto driedimensionaal in het glas te laseren, wordt er diepte gecreëerd. Er ontstaat een levendig silhouet, waardoor de afbeelding wordt mooi naar voren gebracht wordt. Op deze manier lijkt de foto wel in het glas te zweven. Tenslotte kan je ook kiezen voor een foto in glas met LED verlichting. Je kan de foto op een prachtig lichtplateau of in een schitterend LED zuil plaatsen. De LED verlichting laat elke foto stralen en zorgt voor een prachtig fonkelend effect.

Blog All-In Crystal in blog

De voordelen van een foto in glas

Het grootste voordeel van een foto is glas is dat de afbeelding niet verkleurt of vervaagt. Het glas is Uv-bestendig en de foto in glas behoudt zijn kwaliteit dan ook op elk moment. Verder is een afbeelding in glas erg levendig. De details van de foto lijken wel tastbaar en zeker de 3D-modellen beschikken over een indrukwekkend diepte-effect. Een foto in glas is dan ook veel duidelijker en scherper dan een uitgeprinte foto. Tenslotte ziet een afbeelding in een glasblok er erg luxueus en exclusief uit. Bovendien zorgen de lasermachines ervoor dat er unieke uitstraling gecreëerd wordt. Een foto in glas is dan ook een prachtige manier om je familie of je vrienden voor altijd in glas te vereeuwigen.

Een foto in glas van All-in Crystal past in elk interieur

De foto’s in glas van All-in Crystal staan prachtig in elk interieur. Dankzij de verschillende mogelijkheden kan je zelf kiezen welk effect je met de foto wil creëren. Een 2D foto in glas is uitstekend om aan de muur te hangen of om op een dressoir te plaatsen. Een fotoblok met een 3D foto eist meer aandacht op en staat dan ook prachtig op een nachtkastje of op de vensterbank. Met de LED verlichting kan je de decoratie bovendien perfect op je woonstijl afstemmen, waardoor je de glasblok dan ook perfect in je interieur kan verwerken. All-in Crystal zorgt met hun foto’s in glas voor unieke accessoires die elke woning opfleuren.

WIN-VLOERKLEED.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide