5792
De voorjaar/zomer collectie van Rivièra Maison

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van Rivièra Maison? Dan hebben wij goed nieuws, want de nieuwe voorjaar/zomercollectie 2021 is onlangs gepresenteerd. Dat wordt dus weer lekker shoppen! Er zijn 4 mooie thema’s en een gloednieuwe bank waar je elke woonruimte mee opfleurt. Kijk je mee?

Desert Secrets

riviera-maison-desert-secrets-06_kopiëren.png

De geheimzinnige sfeer van de woestijn in je eigen woonkamer? Met de nieuwe collectie Desert Secrets van Rivièra Maison heb je dat zo voor elkaar. Mooie natuurlijke tinten en materialen, zoals aardewerk, hout, zeegras en linnen. Helemaal van deze tijd en met een duurzaam accent. De kleuren van deze collectie zorgen voor rust in huis en dat is in deze hectische tijden wel erg welkom. Natuurlijk is de collectie ook geschikt voor een zakelijke omgeving. De trots in deze collectie is de Anquilla Dining Armchair, een eetkamerstoel met klasse.

hendersmagazinebanner.png

Enchanting Garden

riviera-maison-enchanting-garden-074_kopiëren.png

Ook met Enchanting Garden haal je een stukje natuur in huis. Rivièra Maison omschrijft de sfeer zelf als die van een Oranjerie. In deze collectie zie je veel organische patronen, maar de natuur wordt niet uit het oog verloren. De inspiratie voor deze serie was namelijk de exotische Frangipani plant! De kleuren van deze collectie zijn groen en wit. Iets voor jou?

Beach Club Deluxe

riviera-maison-beach-club-140_kopiëren.png

Helemaal het strandgevoel creëren, maar dan thuis? Met Beach Club Deluxe heb je het gevoel van een luxe beachclub, maar dan in je eigen omgeving. Natuurlijk is alles aanwezig om de sfeer van de zee en het strand over te brengen. Denk aan patronen die te maken hebben met de zee, zoals zeepaardjes, vissen en meeuwen, maar ook materialen die aan de zee gerelateerd zijn. Zo is er gebruik gemaakt van zeegras, rustic rattan en touw voor deze Rivièra Maison woonaccessoires.

Rhythm Blues

rhythm_blues_riviera_maison_kopiëren.png

Een prachtige symfonie in kleuren als blauw en groen, dat is Rhythm Blues ten voeten uit. Deze serie is gebaseerd op de ongerepte natuur van Zuid-Amerika. Voldoende inspiratie voor een gevarieerde collectie met bloemenpatronen en cactussen. Verder is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, maar ook van geweven stoffen en gerecycled glas. Laat duurzaamheid maar aan Rivièra Maison over! Pronkstuk uit de collectie is de Verona Coffee Table. Wist je trouwens dat je bij Rivièra Maison ook van alles kunt vinden voor koken en tafelen?

De nieuwste Rivièra Maison bank

5509001_8_kopiëren.png

Een Rivièra Maison bank vormt echt een blikvanger in het interieur. De nieuwste Rivièra Maison bank bestaat uit verschillende delen. Kijk maar eens naar dit hoekstuk van de bank. Een prachtige bank van suède in natuurlijke tinten. Een verademing in elke ruimte!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners