9195
Bloomingville woontrends najaar/winter 2019-2020

Met de nieuweBloomingville najaar/winter collectie krijgt je interieur een gezellige en natuurlijke uitstraling. De accessoires zijn authentiek en geïnspireerd op design uit het hoge Noorden. Welke van de drie verschillende series spreekt jou het meeste aan: COZY, NORDIC of ATMOSPHERE?

 

bloomingville-najaar-winter-2019-096.jpg

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

COZY
De COZY collectie van Bloomingville neemt je mee terug naar de natuur. Met houten eettafels, rotan stoelen en aardewerken vazen creëer je een eigen plekje vol harmonie en sfeer. Aan de prachtige geglazuurde schalen en het zacht roze serviesgoed zie je duidelijk dat de COSY collectie gebaseerd is op de wonderen der natuur!

bloomingville-najaar-winter-2019.jpg

NORDIC
Met de NORDIC collectie van Bloomingville krijgt je woning een elegante, natuurlijke Scandinavische look. Het design van de vazen, lampen en stoelen uit de NORDIC collectie is modern en slank. Kwaliteit van materiaal staat voorop in deze collectie, en dat zie je! Geometrische patronen in de kussens en kunstwerken maken je Scandinavische design look compleet.

In de keuken kun je genieten van handgemaakt aardewerken serviesgoed, dat niet alleen mooi is maar ook natuurlijk aanvoelt: voor een sensorische ervaring.

bloomingville-najaar-winter-2019-009.jpg

ATMOSPHERE
Tot slot komt Bloomingville dit najaar met de ATMOSPHERE collectie: verleidelijk, vrouwelijk en romantisch. De kleurrijke reliëf patronen op de kussens en vloerkleden zorgen voor een heerlijke overvloed aan sensorische prikkels! Roze, rood en goud vormen de basis van de ATMOSPHERE collectie en zorgen voor een warm interieur. Ook het ATMOSPHERE serviesgoed is handgemaakt en authentiek, maar onderscheidt zich van de NORDIC collectie door de warme aardetinten.

Klik hier en shop de mooiste items van Bloomingville 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners