6747
Bloomingville voorjaar & zomer collectie 2019
Gepubliceerd: 25-01-2019

De SS19 (Spring/Summer 2019) collectie van Bloomingville zit vol leven, warmte en Scandinavische design invloeden. Met een paar kleine veranderingen in je interieur kun je dankzij de Bloomingville collectie een natuurlijke en fijne sfeer in huis halen!

 

Bloomingville-lente-zomer-2019-005.jpg

inspiratiebrochures1.png

Design uit het Hoge Noorden
Natuur, design en sfeer: deze elementen vind je terug in de woonstijl uit het Hoge Noorden. Deze drukke tijden vragen om thuiskomen in een omgeving van rust en warmte. Daarvoor zijn meubels en woonaccessoires nodig met een eenvoudig design en veel natuurlijke materialen: en dat is nu juist de basis van de SS19 collectie van Bloomingville. Van rotan fauteuils tot hangende plantenbakjes en kussens met een subtiel, sfeervol patroon! Maar ook kleurrijke decoraties voor aan de muur met een typisch Scandinavische look, en strakke salontafels met een speels element.

Bloomingville-lente-zomer-2019-046.jpg

Serviesgoed en keukenaccessoires
Het fijne van de Bloomingville SS19 collectie is dat deze zoveel leuke, eigentijdse accessoires bevat. Daardoor breng je met weinig moeite een persoonlijke noot naar je interieur. Kies er bijvoorbeeld voor om je serviesgoed te vervangen door de aardewerken mokken, melkkannetjes en borden uit de SS19 collectie. Matte en aardse tonen brengen een landelijke look naar je eetkamer. Maar ook houten snijplanken, opscheplepels en dienbladen maken je keuken gezelliger!

Bloomingville-lente-zomer-2019-118.jpg

Back to nature
Heb jij de botanische trend al opgemerkt? Met steeds meer bebouwing, steeds drukkere levens krijgen we behoefte aan méér groen in huis. Bloomingville combineert dit groen met natuurlijke materialen en een origineel design! Zo vind je in de collectie plantenbakken van rotan, maar ook van prachtig groen geglazuurd aardewerk.Erg leuk zijn ook de hangplantenbakjes: potjes of glazen stolpen aan touw, waarin je plantjes een extra sfeervolle decoratie vormen.

Bloomingville-lente-zomer-2019-009.jpg

Ook voor buiten
Als het voorjaar verschijnt, kunnen we weer heerlijk in de tuin genieten van vogelgeluiden en zonnestralen. Met de Spring/Summer 2019 collectie van Bloomingville creëer je een fijne setting in de tuin of op het balkon, zodat je nét wat vaker naar buiten gaat. Bankjes van bamboe met mosgroene kussentjes; een gezellige ligstoel om in alle rust een beetje bij te kleuren; keramische bloempotten voor op het terras; en zelfs zeegraslantaarns voor de lange zomeravonden. Bloomingville weet wel hoe je huis & tuin gezellig moet maken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide