8203
Bloomingville collectie voorjaar 2020

Yes, de voorjaarscollectie van het prachtige merk Bloomingville is weer prachtig! Zoals we dat van het Deense interieurmerk gewend zijn, is de collectie voor de lente en de zomer op te delen in verschillende categorieën: Nordic, Cozy en Nostalgia. De stijlvolle producten uit deze voorjaarscollectie zouden niet misstaan in het interieur van een knus Scandinavisch zomerhuisje – en zijn nu dus ook verkrijgbaar voor in jouw woning!

 

bloomingville-voorjaar-2020-107.jpg

Nordic: mix strak met imperfect
Ook dit jaar omarmt Bloomingville de minimalistische trend: in de categorie Nordic vind je daarom strakke lijnen en praktische voorwerpen met natuurlijk die onmiskenbare Scandinavische touch.Maar naast de sobere stijl is er ook ruimte voorrauwigheid: door rechte lijnen met imperfecte vormen te mixen, maak geef je jouw interieur een unieke twist. Dat houdt de boel thuis spannend! Kies bijvoorbeeld voor het bijzondere servies van keramiek, dat eruitziet alsof het nét uit de pottenbakkersoven komt, maar hartstikke tijdloos is – of de bijzondere beeldjes uit de collectie, die je woning direct karakter geven.

banner-woontrends-2024-mag.png

bloomingville-voorjaar-2020-068.jpg

Cozy: grenzeloos genieten
De naam Cozy zegt het al: het draait in deze Bloomingville collectie om gezelligheid. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd – dat hadden de ontwerpers vast in het achterhoofd bij het samenstellen van deze categorie. Hoe langer het licht is, hoe meer zin we krijgen om gezellige zomerse etentjes te organiseren en lekker te borrelen met de ramen of tuindeuren wagenwijd open. Toch wat meer mensen over de vloer dan je van tevoren dacht?Door het gebruik van kleurige kussens en wereldse poefjes uit de voorjaarscollectie creëer je al gauw knusse hoekjes in je woning, zodat er voor iedereen een plekje beschikbaar is. Combineer dat met spiegels, kastjes en kleden van rotan, hout of jute, en de look is compleet. Het voorjaar spat ervan af!

bloomingville-voorjaar-2020-026.jpg

Nostalgia: met een grote knipoog naar het verleden
We doen graag wooninspiratie op vanuitde geschiedenis. Niet voor niets is vintage in huis zo hip! Dat hebben we gemeen met Bloomingville, want voor de categorie Nostalgia maakte het Deense merk een tijdreis naar vroegere tijden. Dat resulteerde in een lijn vol bijzondere producten, met een grote knipoog naar het verleden. Servies met prachtige afbeeldingen van gedroogde bloemen, een zwarte rotan stoel die zo uit de jaren zeventig lijkt te komen, klassieke drinkglazen of een gouden bijzettafeltje die je grootmoeder zo als een chique dranktafeltje gebruikt had kunnen hebben? Dat vind je allemaal in de Nostalgia collectie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide