1427
A Pop of Colour
Gepubliceerd: 05-11-2020 Laatste update: 13-11-2020

Fatboy staat voor innovatie. We hangen niet lui achterover – we zijn altijd bezig met de volgende uitdaging. Met die insteek presenteren wij hierbij met trots Fatboy’s nieuwste collectie: A Pop of Colour.

 

Met kleuren die speciaal voor Fatboy zijn ontworpen en gemixt, maakt Carole Baijings een bijzonder designstatement door A Pop of Colour in elk interieur te brengen.

inspiratiebrochures1.png

ORIGINAL SLIM POP
De samenwerking met Carole Baijings bracht zes nieuwe ontwerpen voor de Fatboy Original Slim. Maar liefst drie nieuwe patronen krijgt deze kleurrijke collectie, waarvan twee een combinatie hebben van drie kleuren met een voorkant die anders is dan de achterkant. Het derde patroon heeft twee kleuren voor een minimalistische look, met hetzelfde ontwerp op zowel de voor- als de achterkant. Tijdens gebruik veranderen de zitzakken als het ware van vorm en kleurindruk, wat een levendige en unieke uitstraling creëert.

POP PILLOW
Naast de Original Slim Pop ontwierp Carole Baijings ook een nieuwe collectie van rechthoekige, bijpassende Pop Pillows. Comfortabel, stevig en gemaakt van zacht katoen: deze Pop Pillows geven ongetwijfeld elk huis een vleugje kleur.

COLLAB
Carole Baijings is een van de meest inspirerende, innovatieve en dynamische industriële ontwerpers in Europa.

“Fatboy staat voor eigenzinnig, innovatief design waar je een glimlach van krijgt,” aldus Pauline Barendregt, Creative Director van Fatboy. “Samen met Carole wilden we iets maken dat we makkelijk in ons eigen interieur zouden kunnen terugzien. Deze samenwerking brengt een geheel nieuwe invulling aan onze iconische zitzak. Om dit project samen te kunnen doen met Carole als haar eerste soloproject, maakt ons extra trots.”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide