2407
8 x RVS in je interieur
Gepubliceerd: 27-03-2019 Laatste update: 08-06-2023

Roestvast stalen producten hebben een prachtige, luxe uitstraling: daarom wordt RVS graag gebruikt in een modern interieur. Bovendien is RVS duurzaam en blijft het lang mooi. Maar hoe verwerk je dit materiaal in jouw woning? Wij geven 8 tips!

1. Kapstok
De kapstok is een praktische en mooie manier om roestvast staal in je interieur te verwerken. RVS is immers sterk, krijgt niet snel krassen, en het geeft je garderobe een strakke look. Met een RVS garderobestang én kledinghangers creëer je een mooi geheel.

2. Trapleuning
Een RVS trapleuning geeft het traphuis een moderne en luxe uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende soorten trapleuningen: rond, vierkant of rechthoekig. Met sierlijke leuningdragers, of juist robuust en stoer. Zelfs LED verlichting onder je trapleuning is een optie!

3. Deurgrepen en deurkrukken
Simpel maar krachtig: vervang die oude deurgrepen en deurkrukken op de deuren eens voor strakke, stijlvolle exemplaren van RVS. Je zult zien dat een klein detail veel impact heeft!

4. Gordijnroede
Een gordijnroede van roestvast staal staat niet alleen mooi en stijlvol; het heeft ook een praktisch voordeel. De gordijnringen glijden namelijk soepel over het RVS, zodat je de gordijnen gemakkelijk open en dicht trekt.

5. Tafelpoten
Tafelpoten van RVS vormen een stevige en chique basis. Je kunt kiezen voor een kant-en-klare eettafel, maar misschien heb je zelf nog een prachtig eiken tafelblad waar je nog geen afstand van wil doen? Geen probleem: knutsel er zelf RVS tafelpoten onder voor een sfeervol, industrieel geheel!

6. Decoraties
Misschien wel de leukste manier om RVS toe te voegen aan je interieur: met woondecoratie. Bepaalde figuren die zijn lasergesneden uit massief plaatmateriaal van RVS zoals bijvoorbeeld een ster van RVS, een prachtige versiering voor aan de wand!

7. Huisnummers
Vergeet ook de buitenruimte niet wanneer je het huis opknapt! Ben je net verhuisd? Een nieuw huisnummer drukt jouw persoonlijke stempel op het huis, en het geeft de voorzijde meteen een strakke uitstraling.

8. Ventilatieroosters
Om het moderne aanzicht van je woning tot in de detail compleet te maken, kun je de plastic ventilatieroosters ook vervangen voor mooie RVS exemplaren. Neem eens een kijkje op de website van RVSland.nl waar je diverse producten van RVS vind om je woning een prachtige, luxe uitstraling te geven

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide