5924
10 x hippe tijdschriften opbergers
Gepubliceerd: 12-09-2023 Laatste update: 29-09-2023

Niets is fijner dan om even in een leuk tijdschrift te duiken. Maar wat doe je met de magazines die je uit hebt gelezen? Als je gek bent op bladen en je collectie graag een onderdeel van je interieur wilt laten worden, dan is eentijdschriftopberger de ultieme oplossing. Wij zetten de tien hipste opbergers voor je op een rijtje.


jpg.jpg

Puhlmann Magazinerek
Dit Puhlmann Magazinerek zorgt ervoor dat jij je tijdschriften als een soort collage aan de muur tentoon kunt stellen. Je zet de mooiste bladen natuurlijk vooraan, maar is ruimte genoeg voor je al je lievelingsmagazines.

WIN-VLOERKLEED.png

clayre-eef.jpg

Clayre & Eef Tijdschriftenhouder
Dit prachtige tijdschriftenrek van Clayre & Eef is een echte blikvanger in jouw woonkamer. Hij heeft een landelijke uitstraling en past perfect in zowel een landelijk als modern interieur. Dit is toch stiekem wel onze favoriet! 

blomus_wire.jpg

Blomus Wires Lectuurbak
De Blomus Wires Lectuurbak past perfect in een industrieel interieur. Je kunt gemakkelijk het tijdschrift vinden dat je nodig hebt, omdat de kaften goed zichtbaar zijn. Dat scheelt weer!

vidaxl-tijdschrifthouder-31x31x31-cm-waterhyacint.jpg

vidaXL Tijdschrifthouder waterhyacint
Voel je meer voor een tijdschrifthouder van natuurlijk materiaal? De vidaXL Tijdschrifthouder waterhyacint is hartstikke duurzaam, handig door de golvende vorm én ziet er ook nog eens prachtig uit.

Maze_Magbag_Tijdschriftenrek.jpg

MazeMagbag Tijdschriftenrek
Een knipoog in je inrichting maakt je interieur echt af. Ga voor dit MazeMagbag Tijdschriftenrek in de vorm van een tas: grappig, maar ook stijlvol door de zwarte poedercoating.

spinder.jpg

Spinder Design Zulu Tijdschriftenrek
Op zoek naar een opberger die de gemiddelde man ook leuk vindt? Bovenstaande tas is dan misschien wat minder geschikt, maar het stalen Spinder Design Zulu Tijdschriftenrek geeft ook die leuke twist in huis.

vidaxl.jpg

vidaXLTijdschriftenrek
Dit witte vidaXL Tijdschriftenrek staat mooi in vrijwel elke inrichting. Het hout is met vele stijlen te combineren, en de neutrale kleur helpt daar ook een handje bij. Ook fijn: je zet deze opberger in een oogwenk in elkaar.

House_Doctor_Rack_Magazinehouder.jpg

House Doctor Rack Magazinehouder
Dit tijdschriftrek fungeert bijna als schilderij: je hebt een mooi overzicht van je lievelingsbladen en deze verticale en ophangbare House Doctor Rack Magazinehouder staat bijvoorbeeld prachtig boven de televisie, de eettafel of zelfs op het toilet.

yenk.jpg

JY&K Tijdschriftenhouder
Wil jij juist liever dat je tijdschriften niet zichtbaar zijn, omdat je meer rust geeft? De JY&K Tijdschriftenhouder heeft plaats voor tientallen bladen, zonder dat het een rommelige aanblik geeft. Wel zo fijn!

LOFT42_Maggy_Tijdschriftenrek_Gaas.jpg

LOFT42 Maggy Tijdschriftenrek Gaas
Als je slim gebruik wilt maken van de ruimte die je hebt, dan is het LOFT42 Maggy Tijdschriftenrek Gaas een fijne toevoeging aan je interieur. Met een afmeting van 32 bij 32 centimeter past dit mooie rek op bijna elke plek.

PS. Het leuke Volkswagen busje die in de bovenste afbeelding staat bestel je op Ditverzinjeniet.nl


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide