909
interieur woonwinkelen
Gepubliceerd: 20-03-2013 Laatste update: 06-06-2023

Voor wie op zoek is naar iets bijzonders voor het interieur is bij Wonenonline.nl op het juiste adres. wij hebben van diverse woon-webshops het meest inspirerende aanbod voor je op een rijtje gezet zoals....

Young Retro woonaccessoires
Hou je van kleur? Een tikkie retro? Surf en ski? Mix and match? Rommelmarkt versus design? Oma en Ikea? Relax and enjoy this Yellow, Orange, Blue, Brown, Red home stuff we selected for the funky you.

Stoere & Landelijk
Je nieuwe basis! Weg met alle hutsels, frutsels en tierlantijnen! Het is tijd voor een stoerdere meer sobere basis. Geen gedecoreer meer op de vierkante centimeter. Richt je huis in volgens het principe less=more en creëer je nieuwe basis. 

Soft Home
Pasteltinten, wit, creme, grijs. Wat een heelijk vrouwelijk kleurenpalet met zachte fijne stoffen. Prachtig toe te passen in je living, slaapkamer of terras. Home sweet home. Cocoon er maar lekker op los in je gebreide vest, huispak en noorse sokken. Raam open, deur open, of toch al even echt naar buiten met je jersey plaid omgeslagen, je Birkenstocks omgeschoven en een heerlijke pot muntthee... 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide