2173
Toe aan een nieuw interieur? Hier 5 tips
Gepubliceerd: 29-08-2018

Nog even en iedereen is weer begonnen, op school of op het werk. Het leven verplaatst zich weer langzaam naar binnen. Het wordt frisser en natter buiten, tijd om het binnen weer wat gezelliger te maken. Wij geven je 5 tips om je interieur klaar te maken voor het najaar.

 

1. Stylen met warme kleuren
Het wordt weer vroeger donker, de gordijnen gaan eerder dicht en we gaan op zoek naar een knusse sfeer. De kleuren van het najaar kenmerken zich door rood en bruintinten. Dit zie je veel terug in de natuur en kan je ook doorvoeren in je interieur. Bijvoorbeeld door kussenhoesjes in herfst tinten en printen om je kussens te doen of een sfeervol plaid over je bank te draperen Maar ook kaarsen in najaarskleuren kunnen jouw interieur net even dat warme tintje geven.

2 Aaibare materialen
Kussentjes zijn niet alleen leuk om een kleur contrast in je interieur mee te creeeren. Ook zijn ze heerlijk warm en geven je een aangenaam zitcomfort. Naast kussens kan je ook een fijne gebreide deken binnen handbereik neerleggen of wat dacht je van een lekker hoogpolig kleedje? Heerlijk voor je voetjes tijdens de koude wintermaanden.

3. Fijne geuren
Je kunt natuurlijk elke week een lekkere appeltaart bakken of een beker chocolademelk bereiden voor een fijne geur in huis maar je taille zal daar minder blij mee zijn. Gelukkig kunnen we ook echte herfstgeuren in huis brengen met geurkaarsjes of van die geurstokjes in bijvoorbeeld de smaak kaneel.

4. Inspiratie opdoen op een woonbeurs
Heb jij al een woonbeurs op de planning staan voor komend najaar? In de maanden september en oktober worden de meeste woonbeurzen gehouden en presenteren alle winkels en merken weer hun nieuwste producten. Je kunt op een woonbeurs heerlijk inspiratie opdoen en vast nog meer ideetjes vinden om je interieur in een najaarssfeertje te brengen.

5. Shoppen maar!
Of je nou een woonbeurs hebt bezocht of online wooninspiratie hebt opgedaan, zoals bijvoorbeeld op Pinterest.... Het leukste is het natuurlijk om er echt opuit te gaan en op een druilerige dag een woonboulevard te bezoeken. Hier vind je veel woonwinkels bij elkaar, vaak lekker overdekt en kan je uren rondslenteren en bekijken wat de woontrends zijn voor het komend seizoen. De nieuwste bankstellen, kasten, tv meubels, stoelen, bedden en andere woonitems staan voor je uitgestald om heerlijk te kunnen proberen en alvast fantaseren hoe die mooie lamp zou branden in jouw nieuwe herfstproof interieur.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide