7118
Doe thuis inspiratie op met gratis woonbrochures!
Gepubliceerd: 30-01-2023 Laatste update: 21-01-2024

Wonenonline.nl is er voor mensen die inspiratie willen opdoen voor hun huis of tuin. Online vind je daarom informatieve en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen. Maar heb je onze brochureservice ook al ontdekt? Op onze brochureservice kun je heel veel mooie, gratis brochures aanvragen om thuis op de bank in alle rust te bekijken!

Van keukens tot tuinvogels

De gratis brochures hebben betrekking op allerlei verschillende onderwerpen. Zo vind je er brochures met tips over het kopen van een keuken, maar ook met keukentrends. Misschien doe je alleen al inspiratie op door eens te bekijken welke brochures er worden aangeboden: wist je bijvoorbeeld al van het bestaan van led-verlichting in trapleuningen? Ook voor informatie over vloeren, meubeltrends of sfeerhaarden kun je in de brochureservice terecht. En de tuinliefhebber haalt zijn hart op met een folder vol tips om vogels in de tuin te krijgen!

inspiratiebrochures1.png

Het voordeel van brochures

Hoewel we verslingerd zijn aan het internet, kan het soms ook heel fijn zijn om gewoon een boekje in de hand te hebben met een duidelijk overzicht van keukens of vloeren. Lekker vanuit je luie stoel inspiratie opdoen, zonder de telefoon of laptop zelfs maar in de buurt! Bovendien vind je zo gemakkelijker de badkuip of het bed terug dat je zo graag in huis wil halen. Of maak een handige moodboard, door je favoriete meubels uit te knippen en op te plakken…

Neem dus gauw een kijkje in de brochureservice van wonenonline.nl en vink de gratis folders aan die jij graag wil ontvangen!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide